Hlavní obsah

Miss Divišové se na Guadeloupu nejvíc líbilo potápění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Druhá vicemiss pro rok 2003 Markéta Divišová se spolu s šestatřiceti evropskými kráskami osm dní připravovala v Karibiku na zářijové finále Miss Evropy. Na ostrově Guadeloupe se Evropankám dostalo prezidentských poct, učily se plážový volejbal, golf i potápět. To se Markétě líbilo nejvíc a doufá, že si ho zopakuje na dovolené Řecku.

Foto: Jana Digrinová

Pěvecká soutěž má v Mníšku pod Brdy dlouhou tradici. Letos si děti zazpívají v zámecké zahradě.

Článek

"Bylo to úžasné! Průzračné moře, pestrobarevné ryby, mořští ježci," vzpomínala na největší zážitek z karibského ostrova Markéta Divišová.

Markéta Divišová s kolegyněmi na Guadeloupu. FOTO: archiv M.D.

Miss byly na Guadeloupu hlavně kvůli focení a natáčení rozhovorů pro finálový večer Miss Evropy, který se bude 12. září konat v Paříži. Sedmačtyřicet krásek vyvolalo na ostrově patřičný rozruch. Přijala je prezidentka země a kamkoli dívky přišly, místní lidé pro ně tančili a hráli na bubny. "Tam berou miss jako prezidenta, všichni to hrozně prožívají," komentovala Divišová.

Program měly dívky tak nabitý, že spaly denně maximálně pět hodin. Byly rozdělené do pěti skupin, z nichž měla každá svou "gardedámu", bodyguardy a individuální rozvrh. "Některá děvčata byla protivná, ale jinak to bylo milé," řekla Markéta, která se nejvíce bavila se Slovenkou. Bydlela však s nepořádnou Němkou: "Já nepořádek nesnáším. Bylo mi hrozně trapně před uklízečkou."

Markéta Divišová na Guadeloupu s holandskou kolegyní a místní vizážistkou. FOTO: archiv M.D.

Své šestery plavky užije a opálení přiživí Markéta Divišová už za týden v Řecku na zájezdě, který vyhrálo všech dvanáct finalistek soutěže Miss ČR 2003. Na kolegyně už se moc těší, protože jsou prý "super parta." U moře se ale Markéta nebude jenom slunit, ráda by i malovala. Absolventka grafické školy si proto mezi ručníky a krémy přibalí i akvarelové barvy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám