Hlavní obsah

Miss ČR se teď může stát doslova každá malá dívka

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zdá se, že věková hranice na získání prestižního titulu Miss České republiky definitivně padla. No dobře, zůstaňme při zemi. Do letošního ročníku pravé soutěže se mohou přihlásit pouze dívky ročníku 1990 a starší, ale českou královnou krásy se může nyní stát opravdu každá malá dívka. Ptáte se jak? Prostřednictvím nové deskové hry.

Článek

Miss ČR se tak může stát stejně tak i každý kluk, táta, máma nebo babička. Stačí, když si s partou vrstevníků nebo v rodinném kruhu sednou k nové stolní hře Staň se Miss České republiky, která byla uvedena na trh organizátory Miss ČR.

Stejně jako při skutečné cestě za korunkou a titulem Miss ČR, musí hráči nové hry zdolat řadu úkolů. Nejdříve absolvují setkání s odborníky, kteří se postarají, aby jejich soutěžící vypadali co nejlépe, pak je čeká trénink pro vylepšení postavy, dále návštěva kosmetického a kadeřnického salónu a nesmí samozřejmě chybět ani schůzka s módním návrhářem.

Specialitou hry je šestiprvkové pódium. V jeho středu je pole s korunkou - cíl soutěžících. K titulu se jde tedy po stupních vzhůru, což dává hře třetí rozměr.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám