Hlavní obsah

Miss ČR 2007 má své semifinalistky

Novinky, jky
PRAHA/BRNO

O víkendu 6. a 7. ledna byly v Brně a v Praze vybrány v neveřejných konkurzech semifinalistky prestižní soutěže krásy Miss České republiky 2007. Do Brna přijely krásky z východní části republiky a do Prahy ze západní. Z každého konkurzu vybrala odborná porota, ve které nechyběl prezident soutěže Miloš Zapletal či plastický chirurg Jan Měšťák, dvanáct dívek pro národní semifinále.

Článek

Prezident soutěže Miloš Zapletal řekl, že se na konkurzech objevilo několik velice výrazných osobností. "Zaznamenal jsem čtyři takové dívky, ale je to poněkud předčasné hodnocení. Máme za sebou teprve konkurzy, více nám napoví semifinálová kola Miss Bohemia a Moravia," řekl Novinkám Zapletal.

Přičemž dívky ze západu se 21. ledna utkají v Miss Bohemia v českých Budějovicích a soutěžící z východu země 2. února v Miss Moravia v brněnském Bobycentru. Na obou semifinále, která moderuje Jan Čenský, vystoupí Lucie Bílá a Livie Kuchařová (sestra Miss World Taťány Kuchařové).

Ze semifinálových kol postoupí tři vítězky přímo do celostátního finále a dalších šest dívek do Malého finále, které se uskuteční 20. února v Kulturním domě Písek. Na konci Malého Finále uvidí veřejnost poprvé všech 12 finalistek Miss ČR 2007.

"Myslím, že po světovém úspěchu Taťány Kuchařové našly odvahu i dívky, které se běžně do missích soutěží nehlásí. Je to určitě pozitivní posun. Také s úlevou konstatuji, že v dnešní generaci se stala standardem základní znalost angličtiny," dodal Zapletal.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám