Hlavní obsah

Miss Aneta Vignerová: Před největší českou módní show prádla si dala svíčkovou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 2009 Aneta Vignerová byla jednou z hvězd nejluxusnější módní show spodního prádla u nás. A neměla problém si hodinu před přehlídkou dát k večeři svíčkovou.

Článek

"S postavou problém nemám. Hodně lidí mi říká, že jsem v poslední době nějak pohublá, ale já jsem pořád stejná. Žádné diety nedržím. V pohodě jsem si dala před přehlídkou k večeři svíčkovou," řekla Novinkám Vignerová, která byla jednou z hvězd nejdražší módní show spodního prádla u nás nazvané Top secret.

"Je ale pravda, že jsem pak chodila víc narovnaná a lehce zatahovala bříško," usmívala se.

Vignerová se před Vánoci rozešla se zámožným přítelem Kamilem Bahbouhem. Nového partnera po svém boku nemá. Protože je nezadaná a bez závazků, chce opět odjet pracovat jako modelka do zahraničí.

"Před Miss jsem působila především venku. Chci  zase kontaktovat agentury, se kterými jsem spolupracovala, a vyjet do zahraničí. Ta úroveň modelingu je tam jiná a samozřejmě i finanční ohodnocení je nesrovnatelné," vysvětluje Aneta.

Vedle Anety předváděly luxusní spodní prádlo Miss Kateřina Sokolová, Kristýna Lebedová a Veronika Chmelířová. Všechny krásky měly poslední dny nabité. Módní událost sezóny, kterou moderoval Leoš Mareš, zkoušely čtyři dny v kuse.

"Jeden den se například nacvičoval jen výraz, druhý den choreografie. Bylo to hodně náročné, ale myslím, že to za to stálo," dodala Vignerová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám