Hlavní obsah

Míša Nosková porodila císařským řezem dceru Elišku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Míša Nosková ve čtvrtek v osm hodin ráno porodila prvního potomka. V porodnici ve Vrchlabí přivedla na svět císařským řezem dceru Elišku. Její manžel Jan Horsák byl u porodu.

Článek

Holčička po narození vážila 3,8 kilogramu. Výšku zatím lékaři neví, nechtěli Elišce natahovat nožičky.

Míša Nosková chtěla rodit přirozenou cestou. "Elišce se pořád na svět nechtělo. Míša už šest dní přenášela a měla velké bolesti. Proto lékaři rozhodli, že nejlepším řešením bude císařský řez," prozradil Novinkám manžel zpěvačky, který byl u porodu přítomen.

"Byl to velký zážitek. Když malá začala plakat, málem jsem šel do kolen," prozradil  Horsák. "Oči má moje, pusinku po Honzovi. Je nádherná," pěje ody šťastná maminka.

Míša Nosková chtěla původně rodit do vody. Proto si vybrala porodnici ve Vrchlabí, která se na porody do vody specializuje. Nakonec se ale rozhodla pro klasický porod.

"Na narozeninách Petra Vágnera jsem mluvila s porodníkem jeho ženy a ten mi popsal porod do vody a hlavně do čeho se vlastně miminko narodí. A nic hezkého to není. Rozhodla, že radši porodím klasicky. A také u porodů do vody není možný epidural, což se mi taky zrovna nelíbilo," řekla v pondělí Novinkám Nosková.

Kvůli přenášení ale nakonec došlo na variantu, se kterou zpěvačka nepočítala - císařský řez. "Obě holky jsou v pořádku. Míša nyní odpočívá," dodal manžel zpěvačky.

Reklama

Související články

Těhotná Nosková už čtyři dny přenáší

Zpěvačka Míša Nosková už čtyři dny přenáší svého prvního potomka a na svět se mu stále nechce. Dokonce kvůli přivolání porodu v neděli slezla i Sněžku....

Výběr článků

Načítám