Hlavní obsah

Milenec Lohanové: Lindsay je v posteli dynamit

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Herečka Lindsay Lohanová si v posledních měsících užila spoustu zájmu médií. Slovní očistu prodělala její alkoholem zatížená játra, drogová minulost i sex se ženami. Jenže postelové umění u ní ocení především muži. I její současný milenec Calum Best nedokáže vstřebat, jak dobrá v sexu Lindsay je. A tak se svěřuje kamarádům, že jeho nová partnerka je úplná časovaná nálož.

Článek

Naposledy bavil společnost detaily z jejich intimního soužití v nočním klubu Stereo v New Yorku. "Řekl mi, že je Lindsay skutečně neukojitelná, když přijde na sex. Doslova řekl, že je ´dynamit v posteli. Žádná dívka, se kterou jsem spal, se jí ani nepřibližuje.´ Calumovi vyrazilo dech její tělo. Říkal mi, že má rozhodně jedno z nejkrásnějších, které kdy viděl, všechny křivky jsou dokonalé. Vtipkoval také o tom, že je Lindsay při sexu ráda nahoře a ovládá všechno, ale že si někdy musí zacpávat uši, protože při sexu hrozně řve," prozradil jeden z Bestových kamarádů magazínu People.

A Lohanové se muži musejí rozhodně bát. Nejen že je neukojitelná, ale zároveň stále připravená na akci. "Calum vysvětloval, že Lindsay byla vždycky připravená, takže často jen stěží dokázal naplnit její požadavky. Má to ráda drsně a vášnivě a Calum nám řekl, že má na těle škrábance a modřiny, které to dokazují. Taky vtipkoval o tom, že jejich hotelový pokoj vždycky vypadá jako by jím prošla vichřice, přikrývky jsou rozházené po pokoji, jak spolu zápasí na matracích," dodal zdroj.

Po dvou týdnech společného dovádění s Lindsay v New Yorku a na Bahamách se Calum vrací domů do Británie. Herečka se s ním uvidí zřejmě opět v létě, kdy do Londýna přiletí na měsíc natáčet nový film.

Reklama

Související témata:

Související články

Lindsay Lohanová se předávkovala kokainem

Lindsay Lohanová si namíchala téměř smrtelný mix kokainu a léků proti bolesti. Dvacetiletá herečka, která právě natáčí v Londýně reklamu na módní značku...

Výběr článků

Načítám