Hlavní obsah

Milenci Renč a Kloubková: nejdřív slzy a pak vášnivé polibky

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Filip Renč a Kristina Kloubková už svoji lásku netají. Na premiéře muzikálu Baron Prášil nejdříve na pódiu brečeli dojetím jako želvy a na párty už veřejně chodili ruku v ruce a líbali se o sto šest.

Článek

Ještě před několika týdny se spekulovalo o rozchodu slavného páru. Renč je režisérem muzikálu Baron Prášil a Kristina měla na triku choreografii. Není tedy divu, že to občas mezi nimi díky dennímu kontaktu vřelo.

Po premiéře Barona Prášila si oba oddechli a stres z nich konečně spadnul. Kristina chtěla mít na pódiu delší řeč, ale nedokázala to. Po dvou větách se jí už roztřepal hlas, zakalily oči a byla ráda, že může předat mikrofon dál.

Stejně to bylo u jejího přítele Filipa Renče. Ten měl oči plné slz prakticky od příchodu na jeviště. "Nestydím se za to, byl jsem dojatý," řekl režisér muzikálu Renč. Po premiéře už svoji lásku držel pevně za ruku a polibky nebraly konce. "Máme se rádi a žádná krize nehrozí," řekli oba.

Renč děkoval spolupracovníkům i hercům. Zvláštní dík patřil Danovi Hůlkovi. "Během posledního měsíce se neuvěřitelně vypracoval nahoru, opravdu strašně na sobě zapracoval. Je naprosto skvělý," řekl Renč.

Dan Hůlka se ukázal nejen jako zpěvák a herec, ale také jako tanečník. Choreografka Kristina Kloubková s ním tvrdě trénovala, někdy až do nočních hodin. "Byl jsem občas tak unavený, že jsem skoro nemohl chodit. Kristýnka ale nepolevila, dokud se jí to nezdálo dobrý," prozradil Hůlka.

Premiéru muzikálu Baron Prášil již podruhé shlédl Karel Gott. "Poprvé jsme byli i se Charlottkou na generálce a Barona Prášila hrál Maroš Vojtko. Jestli se mi v roli víc líbí Maroš nebo Dan Hůlka, si nechám pro sebe," řekla Novinkám Ivana Gottová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám