Hlavní obsah

Milence z pout museli vysvobodit hasiči

Novinky, Famous.cz
SOUTHAMPTON

Vášniví milenci z anglického hrabství Southampton si místo žhavého sexu užili pěkný trapas. Během erotického dovádění totiž ztratili klíče od pout a museli na hasičskou stanici. Tam přitom byla pohotovost, takže se záchranou uvězněné Zoe Comaishové najednou chtělo pomáhat dvacet mužů ve službě.

Článek

Stuart Fisher nejprve svou milenku spoutal. Jenže po úžasném sexu se po klíčích od zámku slehla země. Hodiny hledání nakonec skončily s tím, že budou muset zavolat odbornou pomoc. Tři přivolaní policisté si s pouty neporadili a dokázali pouze přeseknout řetěz, který spojoval ruce k sobě. Jenže okovy zůstaly na zápěstí.

"Řekli nám, že budeme muset jet k hasičům. Zoe se styděla. Všichni se smáli a přáli nám hodně štěstí," vyprávěl čtyřiatřicetiletý zvukař. Na stanici v Hants je přivítala dvacítka bodře naladěných hasičů, kteří zrovna měli pohotovost. Jakmile uviděli půvabnou ženu s okovy na rukou, všichni chtěli zachraňovat.

"Nikdy v životě jsem nebyla tak rudá," přiznala prodavačka Zoe. "Přála si propadnout se do země. Kluci se nakonec pohádali, kdo jí ta pouta rozstřihne. Stačilo pár střihů a byla volná," tvrdí jeden z hasičů. "Chtěli jsme si jen trochu okořenit sex, ale neplánovali jsme do toho tři policisty a dvacet hasičů," smál se nakonec Stuart.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám