Hlavní obsah

Milence Leoše Mareše Gábině na přehlídce spadly kalhotky

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelce Gábině Dvořákové, přítelkyni moderátora Leoše Mareše, se na módní přehlídce uvolnily šňůrky od dolního dílu plavek a Gábina měla co dělat, aby je nesbírala ze země.

Článek

"Při předvádění plavek nebo prádla si vždycky dáváme jako modelky pozor, aby nám z horního dílu nevykouklo víc, než je třeba, a nakonec to odnesu dolním dílem," usmívala se modelka. "Naštěstí jsem pod dolním dílem plavek měla kalhotky v tělové barvě. Takže všechno dopadlo v pohodě. Nechci si ani představit, co by se dělo, kdybych je neměla," upřesnila pro Novinky Dvořáková.

Gábina je i díky vztahu s Leošem Marešem jako modelka čím dál více vyhledávaná. "Je pravda, že práce je víc a především za mnohem vyšší honoráře. Určitě to je ale nejen kvůli Leošovi, ale také titulní stránce Playboye," prozrazuje.

O Leošovi Marešovi nechce Gábina příliš hovořit. "Je to komplikované a upřímně jsem už z toho unavená," říká.

Leoš Mareš s Gábinou udržuje poměr rok a půl. Stále ji ale oficiálně jako svoji přítelkyni neoznačil.

Gábina v Českých Budějovicích studuje Pedagogickou fakultu a v budoucnu se chce věnovat profesi učitelky. Ještě před tím by si ale ráda pořídila rodinu. "Až dodělám školu, určitě bych miminko chtěla. Chci být mladá maminka a spokojený vztah a rodina je pro mě na prvním místě," dodala na otevření casina v Krči.

Vedle Gábiny se na módním mole objevili Vlaďka Erbová, 2. nejkrásnější muž světa Josef Karas, Michaela Štoudková a Agáta Hanychová, která ten den oslavila 25. narozeniny. Vendula Svobodová na akci přebrala výtěžek z tomboly, který činil 23 300 korun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám