Hlavní obsah

Michaele Jílkové se nelíbí těhotenské oblečení

Novinky, Korzo
PRAHA

Moderátorka TV Nova Michaela Jílková, kterou proslavil pořad Kotel, přibližně za měsíc porodí svého druhého potomka. Tvrdí, že se cítí v pohodě, vyvést z míry ji prý v současnosti dovede jedině nabídka těhotenského oblečení v obchodech.

Foto: RoŠt

Plakát k výstavě.

Článek

Jílková se domnívá, že oděvní firmy budoucí maminky nutí, aby se oblékaly jako hastroši.

"Nastávajícím maminkám nemohu z oblečení, které je na trhu, doporučit vůbec nic. Není totiž z čeho doporučovat. Je to prostě absolutní hrůza, protože v obchodech nabízejí oblečení buď neslušivé nebo příliš sportovní," přiblížila situaci Jílková.

"Tím mám na mysli, slyšíte dobře, tepláky. A když je oblečení jakoby elegantní, je naopak příliš usedlé a navíc předražené. Třeba blůza, kterou by těhotná žena mohla nosit tak tři měsíce, přijde na dva až tři tisíce korun. Prostě na budoucí maminky v obchodech moc nemyslí," povzdechla si Michaela.  

Práce a pak únava

Na dobrou náladu má Jílková pár dobrých receptů. Jedním z nich je například intenzívní práce. "S Kubou jsem byla doma už od druhého měsíce a nebylo to dobře. Příliš jsem se tehdy zaměřila na sebe, neustále jsem se sledovala a na mou psychiku to působilo velmi neblaze. Proto jsem teď dál moderovala Kotel."

Přesto ale v posledním měsíci těhotenství cítí únavu a už není tak práceschopná. "Pořád bych jen spala," svěřila se. 

Jílková také přiznala, že ji v těhotenství občas přepadly smutky. I ty však dokáže překonat. "Pokud se mi něco takového stane, začnu myslet na to, jak bude miminko krásné a na všechny krásné zážitky, co nás čekají. Funguje to spolehlivě, mohu doporučit," usmála se.

Reklama

Související témata:

Související články

Míša Jílková se těší na miminko

Populární kotelnici, která už sedmý rok zatápí politikům, přibyla k úspěšné kariéře další radost. Maminka šestiletého Kuby, šestatřicetiletá Míša Jílková čeká...

Těhotná Michaela Jílková Kotel zvládá

V okamžiku, kdy moderátorka televizního pořadu Kotel Michaela Jílková oznámila, že je těhotná, mnoho skeptiků ji zrazovalo od moderování s odůvodněním,...

Výběr článků

Načítám