Hlavní obsah

Michaela Maláčová: lásku potřebuje každý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Michaela Maláčová, Miss ČSFR 1991 a ředitelka soutěže Česká Miss, se ve čtvrtek v pražském klubu Solidní nejistota rozhovořila o lásce. Podle ní ji každý z nás potřebuje a hledá. Uvedla to u příležitosti křtu knihy své spolupracovnice Jany Bryndové, která nese název Nechci rajskou, chci lásku.

Článek

Maláčová již měla možnost si knihu pojednávající o vztazích mezi mužem a ženou přečíst. "Zvládla jsem to ještě dnes. Přiznám se, že jsem utekla za práci a lehla jsem si s kafem do postele. Přečetla jsem ji jedním dechem," prohlásila.

"Lásku hledá každý z nás, má ji v sobě každý a potřebuje ji každý. Není to jen o lásce, ale také o tom, jestli ji umíme dát najevo, jestli o ní umíme mluvit. Janě se podařilo, že její kniha není červená knihovna, podařilo se jí zachytit moment z našich životů, jsem z toho nadšená," uvedla.

"Jana je náš Viewegh v sukních, zasloužila by si stejný úspěch, který jí srdečně přeju," dodala na adresu Bryndové.

"S Janou se dlouho neznáme, poznaly jsme se při intenzívní práci (při přípravě prvního ročníku České Miss - pozn. red.). Když teď čtu její knížku a otevírá se mi z jiné stránky, najednou zjišťuji, jak jsme si všichni blízko," uzavřela Maláčová.

Reklama

Související témata:

Související články

V Poličce vystaví 99 obrazů Zbyška Siona

Na začátku února bude zahájena výstava významného poličského rodáka a představitele české strukturální abstrakce Zbyška Siona. Vystaveno bude 99 obrazů z jeho...

Výběr článků

Načítám