Hlavní obsah

Michaela Dolinová se ve Snídani otrkala

Novinky, Korzo
PRAHA

Někdejší televizní rosnička a současná moderátorka pořadu Snídaně s Novou Michaela Dolinová se přibližně po dvou měsících v novém angažmá otrkala a podle svých slov ji už jen tak něco nepřekvapí. Nejvíce ji pak dokáže potěšit, když se může navážet do svého kolegy Michala Jagelky.

Foto: Jitka Doubravová

Nabídka oblečení

Článek

"Nejdříve jsem před každým vysíláním měla motýlky v břiše a nemohla se ubránit pocitu, že každým okamžikem omdlím, ale teď už jsem se naštěstí přistihla, že mě to hrozně baví a na nějaké trémování nemám čas," prozradila Dolinová.

Ekonomy přenechá kolegovi

"A tak už se těším na dobu, kdy si budu moci ze svého kolegy Michala Jagelky dělat ještě větší legraci než dosud. Baví mě ale i hosté, které mám na starosti. Jediné, čeho se trochu obávám, jsou lidé z ekonomické oblasti, ale to zase přenechávám Michalovi, protože je hrozně šikovný," přiznala se moderátorka ke své slabině.

"Je velké plus, že to prostředí znám a přímý přenos mi tolik nevadí, jelikož si nepřipouštím, že se na mě dívá půl miliónu lidí. Kdybych si to uvědomovala, tak bych se tam musela úplně rozsypat. Naštěstí jediný, koho při natáčení vnímám, je redaktor, který mi ukazuje čas," poznamenala bývalá rosnička, která má možnost se ve studiu setkávat i se svou náhradou v podobě bývalých missek Radky Kocurové a Lucie Váchové.

"Musím říct, že jsou nádherné a je krása se na ně dívat. Lepší nástupkyně jsem si snad ani nemohla přát," konstatovala s úsměvem Michaela.

Reklama

Související témata:

Související články

Dolinová skončí s moderováním počasí

Televizní rosnička Michaela Dolinová se s počasím na Nově s největší pravděpodobností rozloučí. Pořadem bude provázet ještě měsíc a pak se podle svých slov...

Michaele Dolinové se po Počasí nestýská

Po dlouhých deseti letech opustila nedávno moderátorka a herečka Michaela Dolinová pořad Počasí a přesunula se do Snídaně s Novou. Přestože o počasí...

Michaela Dolinová miluje podzim

Herečka Michaela Dolinová, bývalá televizní rosnička, nedá na podzim dopustit. Podle ní je to nekrásnější období roku, přestože v ní občas vzbuzuje rozporuplné...

Výběr článků

Načítám