Hlavní obsah

Michaela Dolinová miluje mrazivé počasí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka, moderátorka a bývalá rosnička Michaela Dolinová, známá například ze Snídaně s Novou, si doslova libuje v mrazech, které v posledních dnech uhodily v naší republice. Jak tvrdí, když je mínus deset stupňů, cítí se jako ryba ve vodě.

Článek

"Holomrazy mi vůbec nevadí. Naopak, mám ráda mráz a v tomto počasí je mi naprosto úžasně. Nesnáším totiž blátivo a vlhko a suché mrazy mi dělají dobře na hlasivky. Zimu jsem si zamilovala a vloni jsem dokonce začala jezdit na lyže. Zatím pouze do Krkonoš a Beskyd. Alpy si nechám až na příští rok," svěřila se moderátorka.

Pokud na mrazu výjimečně prokřehne, rozpouští se osvědčenými životabudiči. "Zásadně odmítám na horách popíjet čaj s mlékem a podobné pozoruhodnosti. Nejraději si udělám pořádný hrnec svařeného vína. Případně se dopuji oblíbenou becherovkou," řekla.

Bohužel ale zatím neobjevila žádný doping proti inverzi. "Vždy, když udeří, mně náramně vadí to, že se nemohu sebrat a ujet před ní někam do přírody. Utěšuji se alespoň tím, že bydlím na vysokém kopci, kam to má ta potvora trochu dál," usmála se Dolinová.

V březnu ji čekají hned tři premiéry

Do nového roku vyrazila Michaela s velkým pracovním nasazením. Každý den zkouší několik nových rolí a přes den v hektickém tempu přejíždí z divadla do divadla. V březnu ji totiž čekají hned tři premiéry.

"Mám velké pracovní plány. Zkouším v Divadle U Hasičů hru Kornelovy vdovy, která bude mít premiéru 7. března. V Divadle Broadway připravujeme tragikomedii Ginger a Fred a uvedena bude 2. března. Kromě toho mám v divadle Metro roli prostitutky ve hře Monsieur Amédée aneb Ty vraždy už stačí, drahoušku!. A premiéra bude 22. března. Jedu naplno a je to pro mě trochu masakr. Ale právě díky této honičce přežiji letošní zimu v pohodě. Nemám totiž čas myslet na to, že je brzy tma a na podobné pochmurné věci, které každou zimu provázejí," uzavřela Michaela Dolinová.

Reklama

Související články

Michaela Dolinová si přeje další miminko

Bývalá televizní rosnička, nyní průvodkyně Snídaně s Novou, divadelní herečka a matka dvou dětí Michaela Dolinová touží po dalším potomkovi. "Kdybych...

Michaela Dolinová miluje dlouhé náušnice

Nikdy se neobjevuje ověšená zlatými šperky, zato ráda nosí visací náušnice z pravých i nepravých kamínků. Herečka a moderátorka Michaela Dolinová má dobrý...

Výběr článků

Načítám