Hlavní obsah

Michael Jackson své dvě děti nezplodil

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo/Plus

Bývalá zdravotní sestra Debbie Roweová, ex-manželka krále popu Michaela Jacksona, prozradila, že zpěvák jejich děti nezplodil. Sourozenci Michael junior a Paris prý byli počati díky anonymním dárcům ze spermobanky.

Foto: Milan Haluška
Článek

"Není jejich pokrevním otcem," uvedla Roweová pro londýnský list News of the World. Ke své žalobě, již hodlá podat někdy během dvou příštích týdnů, chce připojit mimo jiné i dokumenty, které prokazují, že kvůli prvorozenému Michaelovi podstoupila v květnu 1996 umělé oplodnění na gynekologické klinice v Beverly Hills.

Rovněž je ochotná podat  vlastní svědectví o tom, jak se na Michaelův příkaz vzdala na půl roku sexu, aby se zcela vyloučila možnost, že otěhotní s nežádoucím partnerem.

Za roli náhradní matky dostala 8,5 miliónu eur, k tomu vilu v hodnotě přesahující další dva milióny, auto, oblečení a šperky. Navíc měsíčně pobírala jakousi mateřskou rentu ve výši asi 50 000 eur za to, že se zřekla všech práv na děti, jež porodila, a tvrdila, že je zplodil sám Jackson.

Mohl by zmizet i s dětmi

Ujednání se prý nyní rozhodla porušit nejen kvůli procesu, v němž Michael čelí podezření ze zneužívání nezletilých a v případě jeho odsouzení by mohl být zbaven rodičovských práv, ale také ze strachu, že by mohl její potomky zavléci na nějaké neznámé místo mimo USA. Podle jejího názoru má údajně spoustu vlivných známých, pro něž by bylo hračkou najmout si soukromé letadlo a beze stopy s nimi zmizet.

"Děsí mě také Michaelovo spojení s organizací Nation of Islam (Islámský národ). Sama jsem židovka, děti jsou také židé a ti lidé nenávidí všechny židy. A Michael se dá tak snadno ovlivnit," zdůvodňuje dále své rozhodnutí požádat soud, aby jí svěřil veškerá práva na výchovu Michaela juniora i Paris.

Reklama

Související články

Jackson má nové sídlo, Neverland pronajme

Král pop music Michael Jackson, který čelí obvinění z pedofilie, opustil svůj Neverland v kalifornské Santa Marii. Luxusní sídlo je nyní k pronájmu. Zpěvák...

CNN: Jackson onanoval před malým chlapcem

Americký zpěvák Michael Jackson, který čelí obvinění z pohlavního zneužívání dětí, údajně onanoval v přítomnosti jednoho chlapce. Oznámila to ve čtvrtek...

Jackson: Jsem nevinen!

Popový zpěvák Michael Jackson přestoupil v pátek před soudce v kalifornské Santa Marii a vyslechl obvinění ze sexuálního zneužívání nezletiletého chlapce....

Výběr článků

Načítám