Hlavní obsah

Michael Jackson řeší spor o své děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Spor americké popové hvězdy Michaela Jacksona (45) a jeho bývalé manželky Debbie Roweové o výchovu jejich dvou dětí dospěl do dalšího kola. Oba se nyní dohodli, že požádají penzionovaného soudce Stephena Lachse, aby zprostředkoval řešení jejich blíže nespecifikovaného rodinného sporu.

Foto: Ivana Kmochová

Vozíčkář Zdeněk Kmoch, sběratel autogramů a fotografií se slavnými, má díky besedě nové přírůstky do sbírky.

Článek

Podle televizního pořadu Celebrity Justice Roweová usiluje o svěření do péče dvou dětí, které má s Jacksonem - Prince Michaela (7) a Parise (5). Oba potomci až doposud žili u otce, matka je pravidelně navštěvovala. V minulosti nikdy nezpochybnila Jacksonovu rodičovskou roli.

Podle amerického tisku Roweová usiluje o děti proto, že je židovského vyznání, zatímco zpěvák se v posledních měsících stal příslušníkem radikálního muslimského hnutí, které se prý snaží své příznivce izolovat od okolí.  

Roweová pracovala jako zdravotní sestra na klinice, na které se zpěvák léčil z onemocnění kůže. V roce 1996 se vzali v Austrálii a o tři roky později soud manželství pro nepřekonatelné rozpory rozvedl. Přesto oba udržují dobrý vzájemný vztah.

Reklama

Související témata:

Související články

CNN: Jackson onanoval před malým chlapcem

Americký zpěvák Michael Jackson, který čelí obvinění z pohlavního zneužívání dětí, údajně onanoval v přítomnosti jednoho chlapce. Oznámila to ve čtvrtek...

Srbové chtějí po Jacksonovi omluvu

Srbové požadují, aby se jim americký zpěvák Michael Jackson omluvil za zhanobení jejich královského řádu, který si král popu pověsil na krk v den soudního...

Výběr článků

Načítám