Hlavní obsah

Michael Jackson prodal své útočiště Neverland

ČTK, Female First

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Popový zpěvák Michael Jackson (46), který čelí obvinění ze sexuálního zneužití nezletilých chlapců, prodal své pohádkové sídlo Neverland. Informoval o tom britský list News of the World.

Článek

Jackson ranč původně nabízel za 35 miliónů dolarů, nakonec jej prodal za 37 miliónů dolarů. Peníze z prodeje využije na pokrytí nákladů spojených s právním zastupováním, které se stále zvyšují. Jiné finance zpěvák prý nemá a údajně se topí v dluzích. [celá zpráva]

Oficiálně bude sídlo převedeno na nového majitele, který zůstal v anonymitě, 16. června. Prodej se tedy uskuteční ještě před očekávaným skončením soudního procesu v Santa Marii.

Proslulý Neverland plný atrakcí pro děti se nachází u kalifornské Santa Barbary. Jackson ho koupil v roce 1988 za 3,7 miliónu dolarů.

"Michael vždycky říkal, že poté, co policisté prohledali jeho ložnici a postel, cítil, že byl jeho osobní prostor napaden a poskvrněn. Už se tam nikdy nechce vrátit," vysvětlil listu zasvěcenec z Jacksonova okolí.

Reklama

Související témata:

Související články

Zadlužený Jackson prodává Neverland

Král popu Michael Jackson (46), který čelí před soudem v Kalifornii obvinění ze zneužití nezletilce, tajně prodává za 35 miliónů dolarů (820 mil. Kč) svůj...

Výběr článků

Načítám