Hlavní obsah

Michael Jackson nepřestal vodit děti do ložnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VELKÁ BRITÁNIE

Michael Jackson se oficiálně přiznal, že sdílí jednu postel s dětmi stejně jako tomu bylo v minulých letech. Nikterak tedy nedbá na fakt, že byl v roce 1993 obviněn ze sexuálního zneužívání dětí. Zpěvák všechna nařčení odmítá. Dokonce ani u soudu nepřiznal, že by někdy dělal něco podobného.

Foto: Hana Coufalíková
Článek

Jackson se ke společnému sdílení lože přiznal v pondělí večer v programu britského novináře Martina Bashira, který probíhá na kanálu I TV. Řekl, že často poskytuje svou postel jeho malým hostům, zatímco on sám nocuje na zemi. Sám se vyjádřil, že taková praxe je překrásná a okouzlující.

Společné lože jako důkaz lásky

"Proč není možné dělit se s někým o lože?," ptal se. Když se člověk dokáže s někým rozdělit o postel, jedná se o důkaz lásky." Jackson tvrdí, že jeho láska k dětem je absolutně nevinná a nemá nic společného se sexem. "Já z dětí čerpám inspiraci pro svou tvorbu," říká pop hvězda. "Všechno se odvíjí od této úrovně nevinnosti. Líbí se mi být co nejvíce s nimi."

8 měsíců se star

Novinář Martin Bashir získal bezprecedentní přístup do osobního světa Michaela Jacksona. Natáčel zpěváka v průběhu 8 měsíců a vedl s ním řadu rozhovorů. Bashir pobýval i na jeho ranči Neverland, kde je mimo jiné i ZOO. Novinář také natočil Jacksona při jeho procházce po obchodech v Las Vegas, kdy utratil během krátké chvíle 6 miliónů dolarů.

Plastické operace kvůli otci

Michael mu jen s největšími rozpaky vyprávěl žurnalistovi o svém dětství- o koncertech se svými bratry ve skupině Jacksons Five a také o svém nenávistném otci. Jackson se svěřil, že právě jeho otec v něm zasel semeno nedůvěry ve vlastní zevnějšek, když malému Michaelovi opakoval, že má tlustý nos. Když se ho Bashir zeptal na jeho mnohočetné plastické operace, Michael řekl, že absolvoval pouhé dvě plastické operace obličeje. "Všechny pomluvy o mých četných operacích jsou lež," prohlásil Jackson.

Jacksonovy děti nesmí ke svým matkám

Jackson podtrhnul fakt, že se snaží svým třem vlastním dětem v rámci možností připravit normální dětství. Pravdou ale zůstává, že děti nemají přístup ke svým matkám. Jackson nezapomněl obvinit fotoreportéry, že právě kvůli nim musí jeho děti nosit roušku přes obličej. Podle zpěvákových slov byl jeho poslední potomek přiveden na svět ženou, se kterou se Michael nikdy dříve nesetkával. Bylo mu prý jedno, co je žena zač, držel se jediného kritéria, aby byla žena absolutně zdravá.

Dítě vyhodit z okna nechtěl

Bashir byl přítomen i u takřka osudového okamžiku v Berlíně, kdy se Jackson vykláněl se svým dítětem z hotelového okna tak náruživě, až ho málem upustil z rukou. Michael se ale brání, že by dítě vystavil nějakému nebezpečí. "Dole stály davy fanoušků, které chtěly vidět mé dítě a já jsem jim ho chtěl z dobrého srdce ukázat. Miluji své děti a nikdy bych jim neublížil. Držel jsem svého syna tak pevně, jak jen to šlo. Nikdy by neupadl," bránil se.

Dvě děti z každého kontinentu

Jackson řekl, že chce ještě další děti a zvažuje, že by si osvojil po dvou dětech z každého kontinentu. Zpěvák se také přiznal, že trpí kožní nemocí, která se projevuje zesvětlováním pokožky. Kromě toho má prý i alergii na slunce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám