Hlavní obsah

Michael Jackson je na mizině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký zpěvák Michael Jackson si spokojeně užívá v Bahrajnu, kam se nedávno uchýlil, aby si odpočinul po zdlouhavém soudním procesu, který nedávno absolvoval. Jeho ranč v Neverlandu však trpí hlady. Podle informací z Jacksonova okolí neposlal na potravu pro zvířata dostatek peněz.

Článek

 Zpěvákovo luxusní sídlo má také částečně odpojenou elektřinu. Podle zpravodaje televize Fox je situace v Neverlandu opravdu neutěšená. "Zatímco Jackson je v Bahrajnu se svými dětmi a jejich chůvou, na ranči odpojili proud. Objevily se obavy o zvířata v jeho soukromé zoo."

Podíly mu budou zabaveny

Zatím sice dostávají nějaké žrádlo, ale to nepůjde za dané situace dlouho," oznámil zpravodaj. Zdá se, že excentrický zpěvák je opravdu na mizině, protože nesplácí půjčku ve výši 152 miliónů dolarů. Investiční společnost, která mu ji poskytla, bude proto v blízké době moci zabavit jeho podíly ve společnosti Sony/ATV Music Publishing Company a firmu MiJac Music Publishing Company.

Už na začátku letošního roku se objevily dohady o Jacksonových finančních potížích, když jeho zaměstnanci dostávali výplatu se zpožděním a někteří kvůli tomu dali dokonce výpověď.

Reklama

Související články

Jackson se z procesu vzpamatovává v Bahrajnu

Americký zpěvák Michael Jackson si po vyhraném soudním procesu odjel odpočinout do Bahrajnu. Jako čestný host syna krále Chalífy Hamada bin Ísy tam přicestoval...

Jackson si pořídil rezidenci v Bahrajnu

Americký zpěvák Michael Jackson si zakoupil novou luxusní rezidenci v Bahrajnu. Tam se nedávno uchýlil, aby si odpočinul po zdlouhavém procesu, v němž čelil...

Jackson utekl z USA do Bahrajnu a Dubaje

Popový zpěvák Michael Jackson se po dlouhých týdnech opět objevil na veřejnosti. Minulý víkend zavítal do Dubaje. Společnost mu dělali šejkové Spojených...

Výběr článků

Načítám