Hlavní obsah

Michael Jackson dluží za leteckou dopravu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vlna soudních žalob proti hvězdě světového formátu Michaeli Jacksonovi neustává. Cestovní kancelář nyní viní krále popu za to, že nezaplatil za listopadový pronájem letadla z Los Angeles do Santa Barbary.

Foto: Jiří Malyška

Upoutávka na akci

Článek

Cynthia Montgomeryová, která pro zpěváka tři roky organizovala jeho cesty, loni v listopadu uhradila účet za soukromé letadlo, v němž se popová hvězda dopravila k výslechu na policii, kde se zpovídala z údajného zneužívání nezletilce. Oproti svému zvyku však Jackson tehdy odmítl účet uhradit a na četné výzvy opakovaně nereagoval.

Dluh se tentokrát vyšplhal na 68 tisíc dolarů, podle dřívějších informací je však zpěvák na pokraji krachu a topí se v dluzích. 18 tisíc dolarů představuje cenu letu, kterou požaduje cestovní kancelář, zbytek pro sebe žádá Montgomeryová jako odškodnění.

Pětačtyřicetiletý zpěvák je obviněn ze sexuálního zneužívání nezletilého chlapce. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu tři až osm let vězení. Jackson, který je od konce listopadu na svobodě na kauci, v lednu před soudem prohlásil, že se cítí nevinen.

Reklama

Související články

CNN: Jackson onanoval před malým chlapcem

Americký zpěvák Michael Jackson, který čelí obvinění z pohlavního zneužívání dětí, údajně onanoval v přítomnosti jednoho chlapce. Oznámila to ve čtvrtek...

Jackson: Jsem nevinen!

Popový zpěvák Michael Jackson přestoupil v pátek před soudce v kalifornské Santa Marii a vyslechl obvinění ze sexuálního zneužívání nezletiletého chlapce....

Výběr článků

Načítám