Hlavní obsah

Matka osmerčat porodila již dříve šest dětí

Novinky, jky, Daily Mail
LOS ANGELES

Američanka, která v pondělí porodila osmerčata, byla údajně již matkou šesti dětí. Do místního rádia v Los Angeles informaci zavolali lidé, kteří se představili jako její rodiče. Vyprávěli o tom, jak s nimi žije už šest vnoučat. Když je ale reportéři stanice CBS vystopovali na předměstí Los Angeles, tak odmítli vystoupit na kameru, prý se styděli.

Foto: Profimedia.cz

Narození osmerčat je něco zcela výjimečného. Ilustrační foto

Článek

Zástupci nemocnice odmítli tvrzení dvojice komentovat s tím, že nemají oprávnění se k něčemu takovému vyjadřovat.

Osmerčatům, která se narodila v pondělí, se daří poměrně dobře. Pět dětí dokonce z lahve přijímá mateřské mléko, tři další by měly začít přijímat mateřské mléko v nejbližších dnech.

Mluvčí nemocnice Kaiser Permanente Bellflower uvedl, že všech osm dětí již dýchá samo, ale tři děti zatím stále přijímají i přídavný kyslík. Podle Socorra Serrana se dobře daří i matce, jejíž identita zůstává v tajnosti.

"Vezmeme-li v úvahu, že se děti narodily o devět týdnů dříve, tak se všem daří opravdu skvěle. Matka si sice zatím své děti pochovat nemohla, v inkubátorech je ale již viděla," dodal Serrano.

Reklama

Související témata:

Související články

Američanka porodila živá osmerčata

Šest děvčátek a dva chlapci se narodili v noci na úterý Američance v Los Angeles. Na svět se dostaly císařským řezem. Jde teprve o druhý případ, kdy se v USA...

Výběr článků

Načítám