Hlavní obsah

Matka objednala synovi striptérku, obě ženy skončily na policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NASHVILLE

Striptérku objednala starostlivá matka v americkém Nashvillu svému synovi k jeho šestnáctým narozeninám. Zatímco syn a hosté se neobvyklým darem údajně velmi dobře pobavili, matka i otec se následně nestačili divit. Za odměnu dostali podmínku na dva roky.

Článek

Ani striptérka ze slíbené štědré odměny moc neměla. Ona i její mužský doprovod vyfasovali rovněž dva roky s podmínkou kvůli ohrožování mravní výchovy mládeže.

Originální oslavu prý vymyslela čtyřiatřicetiletá matka a nápad se líbil i jejímu manželovi. Na narozeninové párty pozvali profesionální striptérku, na které prý asi deset mladistvých a také dědeček oslavence mohli oči nechat.

Přející matka zářila nadšením a aby jí zůstala vzpomínka na hezké chvíle, udělala spoustu fotografií s nahou tanečnicí obklopenou mladíky.

Moc smyslu pro oslavu ale neprojevili pracovníci fotolaboratoře, kam dala matka snímky vyvolat. Bez velkých cavyků svou klientku udali na policii, která následně zasáhla s rychlostí blesku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám