Hlavní obsah

Matka Lopezové zbožňuje Bena Afflecka

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Zpěvačku a herečku Jennifer Lopezovou v posledních dnech provázejí rozchody a návraty, několikeré termíny svatby, dohady a spekulace. Mnoho lidí z okolí i přátelé se diví, proč se Jennifer k Benovi pořád vrací. Důvodem je prý zpěvaččina matka Guadalupe, která Bena zbožňuje možná více než její dcera. Proto svou milovanou Jennifer stále přemlouvá, aby to s bouřlivákem Affleckem znovu a znovu zkoušela.

Foto: Marian Hochel

Zámek Duchcov při pohledu ze zámecké zahrady

Článek

Nedávno Jennifer Benovi řekla, aby opustil jejich dům. Stalo se tak poté, co se Ben vrátil z divokého hazardního flámu. Jenže do jejich vztahu se opět vložila bodrá žena Guadalupe, která dceru přemluvila k usmíření s Benem.

Zpěvaččini přátelé se prý podivují nad tím, že jejich sebevědomá kamarádka stále nechává matku zasahovat do vlastního soukromí.

Stejně jim to klapat nebude

Osoby blízké hereckému páru, jenž letos v srpnu na poslední chvíli zrušil dlouho plánovanou svatbu, považují smiřování za zbytečné. Tvrdí, že Ben a Jennifer se příliš odcizili a nikdy si nebudou rozumět. Jennifer se údajně marně snaží smířit s Benovou divokou povahou a jeho sebezničujícími závislostmi.

Ben střídá jednu závislost za druhou

"Jen byla velmi rozrušená divokou hazardní jízdou celebrit, kterou minulý měsíc Ben uspořádal v Las Vegas. Ona dobře vnímá, že je Ben vážně nemocný a vyměňuje jednu závislost za druhou. Je to destruktivní chování. Měl by se léčit. Ale když se uzdraví ze závislosti na alkoholu, je závislý na vztahu, a pak zase na hazardních hrách," prohlásila zpěvaččina kamarádka krátce před tím, než se Ben vrátil do domu Lopezové v Los Angeles.

Nastávající tchýně ráda hraje poker

"Ben už dokázal pobláznit i její matku, která s ním teď chodí hrát poker. On pak omlouvá svou závislost na hazardu s tím, že Guadalupe chodí hrát taky. Jennifer ztratila nervy a vzala ho zpět do svého domu. A to jen díky Guadalupe, jež miluje Bena a myslí si, že slunce vychází a zapadá nad jeho hlavou. A když je Jennifer nejhůř, přijde Guadalupe a začne jí vykládat, že nikoho lepšího než Bena nemohla v životě potkat," dodala přítelkyně.

Reklama

Související témata:

Související články

Lopezová se nevdala na radu čarodějnice

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová (33) se rozhodla posunout svou svatbu s hollywoodským krasavcem Benem Affleckem (31) ne kvůli tomu, že ji ničilo mediální...

Výběr článků

Načítám