Hlavní obsah

Mariah Careyové sex nechybí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ačkoliv se americká zpěvačka Mariah Careyová snaží neustále vypadat co nejsvůdněji, sex prý pro ni v životě neznamená příliš. Důraz podle vlastních slov klade na mnohem důležitější věci, než je fyzické uspokojení.

Článek

Čtyřiatřicetiletá Careyová až do svých třiadvaceti let údajně pohlavně nežila. Ani v současné době není dračicí, které by se v posteli partneři střídali jeden za druhým. Klidně se bez sexu obejde i několik měsíců.

"Vlastně nikdy jsem nechodila s mnoha muži," sdělila Mariah. "Vždy jsem se soustředila na podstatnější věci," doplnila Careyová, která v minulosti proslula svými hvězdnými rozmary. Těmi pak v poslední době šetřila, nicméně nyní opět svou pověst potvrdila.

Červený koberec a bílé svíčky

U příležitosti propagačních akcí nového alba The Emancipation of Mimi se vydala do Londýna, kam dorazila v neděli v časných ranních hodinách. Navzdory této době si vyžádala, aby jí personál hotelu Baglioni, v němž si rezervovala patnáct pokojů, rozložil na zem červený koberec.

Ze svého vozu nevystoupila, dokud nebyl koberec připraven. Do té doby ji limuzína vozila po okolí. Kromě koberce se dožadovala, aby kolem vstupu byly naaranžovány bílé svíčky.

Ředitel se nárokům zpěvačky příliš nedivil, prý jsou zde na podobné manýry světových osobností zvyklí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám