Hlavní obsah

Mariah Careyová vítá život v celibátu

LOS ANGELES

Zpěvačka Mariah Careyová byla svědkem toho, jaké následky má sexuální promiskuita. Od té doby je dvojnásob ráda, že žije sama v celibátu. Špatným příkladem je jí totiž vlastní sestra.

Článek

Popová hvězda se stále nemůže vyrovnat s osudem své starší sestry Alison. Je vyděšená z toho, že se člen její rodiny může živit prostitucí a je závislá na drogách.

"Náhodný sex zničí vaši sebeúctu," tvrdí Careyová. "Někdo to dělá, aby se cítil lépe, ale ve skutečnosti to lidem ničí život. Viděla jsem to na vlastní oči, a proto nemám promiskuitu ráda," prohlásila.

Život Careyové neusnadňuje ani její etnický původ. Už jako dítě nemohla pochopit, proč není podobná svým rodičům. Dodnes vzpomíná na své trauma z dětství, způsobené smíšenou krví, která v ní koluje.

"Když nevypadáte jako vaši rodiče, máte nevyhnutelně pochybnosti o své identitě. Moje matka je bílá Irčanka, otec Afroameričan s kapkou venezuelské krve."

"Vzpomínám si, že když jsme ve školce malovali, nakreslila jsem samu sebe snědou, maminku růžovou a táta byl hnědý. Ale učitelka mě napomínala, že jsem použila špatnou pastelku," svěřila se pětatřicetiletá zpěvačka. "Trvalo mi dvacet let, než jsem se smířila s tím, že jsem míšenka."

Reklama

Související články

Careyová má ráda bílé prádlo s krajkou

Zpěvačka Mariah Careyová nechala více nahlédnout do svého soukromí, když prozradila, že upřednostňuje bílé spodní prádlo. Nepohrdne ale ani barvou růžovou,...

Výběr článků

Načítám