Hlavní obsah

Manželství trvalo jen pár hodin. Svědek ženicha shodil nevěstu ze schodů

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svatba bývá šťastnou událostí, ale oslava se může pořádně zvrhnout, jak dokazuje případ, který tento týden projednával britský soud. Svědek ženicha totiž v opilosti napadl nevěstu a její rodinu. Poslední hřebík do rakve krátkému manželství zatloukl však sám ženich, když si měl vybrat, zda pojede s rodinou domů nebo zůstane utěšovat svou novopečenou manželku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Slavnostní obřad se špatným koncem se odehrál ve velšském Ceredigionu už na konci července, dohru však měl až toto úterý, kdy jeden z ženichových svědků, odešel od soudu s pokutou a 240 hodinami veřejně prospěšných prací. O případu informoval deník Daily Mail.

Onoho svatebního večera zpočátku nic nenasvědčovalo tomu, že slavnostní den skončí pohromou. Steffan Wilson si s Erin Mason-Georgovou před několika hodinami řekli své ano a všichni svatebčané se náramně bavili na večírku, kde samozřejmě alkohol tekl proudem.

Tomos Wilson

Bujarému veselí samozřejmě podlehli i ženich s nevěstou, problém nastal ve chvíli, kdy se nevěsta s částí své rodiny snažila dostat opilého ženicha do postele. Samotného ženicha, který je vojákem z povolání, táhl do pokoje jeho bratr a svědek Tomos Wilson. Pranic se mu však nelíbilo peskování nevěsty a její rodiny a neváhal se ozvat.

Na svatbě se strhla hromadná bitka mezi hosty kvůli hudbě

Koktejl

Dle žalobce vyvolala konflikt Tomosova poznámka o tom, že „si bratr tuhle ženskou neměl nikdy brát“. Hádka nabírala na obrátkách a vyvrcholila tak, že se Tomos pokusil dvakrát nevěstu udeřit a následně ji zatáhl za šaty tak, že žena upadla ze schodů. Následně ještě napadl nevěstinu mladší sestru Dion, matku Lindu a starší sestru Cally držel pod krkem.

Odjet s otcem nebo zůstat s manželkou?

Tomos Wilson se hájil, že nikoho nenapadl. Konflikt prý odstartovala nevěsta, která měla svého opilého ženicha profackovat, až spadl ze schodů právě on. Na ženicha se pak měla vrhnout i jedna z jejích sester. Soud však jeho výpovědi, kterou podpořil jeho bratr, neuvěřil. I kvůli výpovědi manažera hotelu, který uvedl, že Wilson napadl i jeho a následně v hotelové hale zdemoloval několik věcí.

Steffan Wilson s Erin Mason-Georgovou na snímku z roku 2018

„Manželství skončilo na těch schodech,“ uvedl jeden ze svatebčanů pro deník Daily Mail. Dodal, že ženich měl na výběr. Odjet se svým otcem a bratrem či zůstat se svou ženou. Když se rozhodl odjet, byla to pro Erin poslední kapka. Manželství následně bylo anulováno.

Deset věcí, o kterých je dobré mluvit ještě před svatbou

Vztahy a sex

Tomos Wilson, bývalý vězeňský dozorce, musí krom veřejně prospěšných prací zaplatit náhradu škody všem poškozeným v celkové výši téměř 1000 liber (zhruba 30 tisíc korun). Mnohem hůř však dopadl jeho bratr a tehdejší ženich. V současné době totiž pobývá ve vazbě, protože počátkem prosince brutálně zmlátil taxikáře. Policie ho obvinila z pokusu o vraždu.

Reklama

Výběr článků

Načítám