Hlavní obsah

Manžel Robertsové popírá zvěsti o rozvodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Manžel populární hollywoodské herečky Julie Robertsové, kameraman Danny Moder, dementoval zprávy o jejich údajných manželských potížích poté, co jeden americký časopis přinesl informaci, že manželé navštívili rozvodového advokáta. Informoval o tom internetový server Ananova.

Foto: Město Nový Jičín

Bývalá tabačka v Novém Jičíně

Článek

Podle Dannyho Modera je s jejich manželstvím vše v pořádku. Před svým domem na pláži v kalifornské Venice reportérům deníku The Sun řekl: "Naše manželství nemá žádné problémy. Slyšel jsem všechny ty zvěsti, vím o nich. Není to ale pravda, jsme v pohodě."

O nepřetržitých hádkách slavného páru informuje tisk už od jejich svatby vloni v létě. Svého manžela si nejlépe placená hollywoodská herečka vybojovala a podle některých zdrojů dokonce "koupila" od jeho bývalé ženy Very. Té měla údajně dát odstupné, bude-li souhlasit s rozvodem. Vera Moderová se dlouho bránila, ale Julii se nakonec Dannyho získat podařilo.

Tisk však od té doby neustále přináší zprávy o Juliině žárlivosti a scénách, které mu na veřejnosti dělá. Naposledy z natáčení filmu, kde Julia hraje hlavní roli a Danny stojí za kamerou.

Z první plánované svatby Julie Robertsové s hercem Kieferem Sutherlandem sešlo. Nevěsta se údajně rozmyslela. Později se provdala za countryového hudebníka Lyla Lowetta, toto manželství ale dlouho nevydrželo. Danny Moder je jejím druhým mužem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám