Hlavní obsah

Manžel Heleny Vondráčkové: Kubišová netrénuje, Bílá je hloupá

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové Martin Michal se v pořadu Hrubá krupice travesty umělce Naděždy Krupské pořádně obul do konkurentek své ženy.

Článek

"Udělali jste podraz na chudinku národní modlu Martu Kubišovou," řekla mužská moderátorka Naděžda Krupská, když rekapitulovala loňské tahanice Michala s Kubišovou. Hned na to následoval příval tvrzení, při kterých se Martin Michal opravdu odvázal.

"To, že je lhářka, na to má už i soudní rozsudek. Soud ji usvědčil," řekl nejprve na adresu Kubišové, kterou žaloval kvůli ušlému zisku, když měla vypovědět údajnou ústní dohodu o koncertní šňůře kdysi slavného tria Golden Kids v sestavě Kubišová, Vondáčková, Neckář.

Michal pak reagoval na tvrzení Marty Kubišové, že si ji chtěla jeho agentura smluvně uvázat na dvacet let. "Mezi námi: jestli jste ji někdo poslední dobou viděl, tak co bych s ní za dvacet let dělal? To bych ji vozil na vozíčku? Při své vlastní inteligenci to pochopila špatně. Ve smlouvě bylo skutečně dvacet let, ale jako doba, kdy se může prodávat natočené dévédéčko. Jinak je to lež," dušuje se choť Vondráčkové.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Lucie Bílá

Když přišla řeč na petici, ve které řada umělců žádala Vondráčkovou, ať bývalou kamarádku nevláčí po soudech, Martin Michal mířil v narážkách hodně vysoko.

"Překvapily mě některé scestné výroky. Jeden pronesla Lucie Bílá. Řekla, že kdyby věděla, že se petice dostane do médií, nikdy by to neudělala. Prý si myslela, že to Helenka dostane v zavřené obálce. Můj pohled na ni je takový, že je hloupá. Nikdo jiný by něco takového říci nemohl," uvedl.

A kdo podle něj petici podepsal?

"Buďto to byli zaměstnanci Ungeltu, kteří to dostali příkazem od Heina, nebo závistivky jako Pilarová, Přenosilová a podobně, které Heleně hrozně závidějí její pozici. Když si uvědomím, že se Pilarová chová dnes jako největší pravičák a přitom vystupovala, když se podepisovala Anticharta, říkám si, že je to jedno. Takoví lidé podepíší kdykoliv cokoliv. To je bez charakteru," myslí si Michal.

"To je to poslední, co mě v životě zajímá," reagovala s nadhledem na slova manžela Vondráčkové Eva Pilarová.

Podle něj už neexistuje šance, že by kdy uskupení Golden Kids mohlo znovu stát na jednom pódiu.

"Po tom, co se odehrálo, ho nejde dát dohromady. Vašek je opět nemocný, Marta Kubišová netrénuje, nepracuje na sobě. Přitom každý zpěvák na sobě pracuje. Karel Gott také. I Helena je denně u klavíru, denně cvičí, má svého profesora," prozradil.

Vondráčková prý má nyní vztahy na bodu mrazu i s třetím bývalým členem Golden Kids Václavem Neckářem. "Vašek na popud Kubišové obrovským způsobem lhal u soudu a to se nedá odpustit," zdůraznil Martin Michal.

Toho nedávno soud donutil písemně se omluvit herečce Kateřině Brožové za to, že ji před časem přirovnal k trabantu a svou ženu k mercedesu.

"Dokázal bych se jí omluvit i ústně, ale na tu omluvu mám dost slabou kreditní kartu. Moudřejší člověk může ustoupit, když má z čeho. Tady není. Pronesl jsem před lety určité přirovnání, na kterém si trvám," dodal manažer, který je známý častými soudními spory s médii. Kvůli tomu nyní poslal i žalobu k soudu ve Štrasburku.

"Mám písemně, že se státní zástupce rozhodl neuplatňovat trestný čin pomluvy u novinářů. To, co se tu děje v oblasti ochrany osobnosti, je protiústavní. Nežijeme v demokracii ani v právním státě. Nemá to obdoby ani v Botswaně," dodal na závěr Martin Michal při natáčení Hrubé krupice v pražské restauraci Gusto. Pořad je ke zhlédnutí na internetové televizi Stream.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám