Hlavní obsah

Majitel Miss ČR Moťovský: veřejné domy nemám a erotiku v miss nedovolím

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Hostem on-line chatu Novinek byl nový majitel licence na soutěž Miss ČR. Nevyhýbal se žádným otázkám a vyjadřoval se i k tvrdším dotazům. Hovořil o svých podnikatelských aktivitách, a mimo jiné vyvrátil, že by vlastnil veřejné domy či chtěl dělat z domu Karla Svobody jeho muzeum.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Jan Moťovský na on-line chatu

Článek

Serióznost a úroveň soutěže krásy Miss ČR zřejmě není v ohrožení. "Miss prodávat nehodlám. S panem Zapletalem jsme si slíbili, že budu nadále zachovávat tvář této Miss tak, jak ji vedl on. V soutěži budu pokračovat v jeho šlépějích," řekl na chatu Moťovský.

Konzervativní je i směrem k lehké erotice. "Nemyslím, že by byla škoda, že se dívky nemohou ukázat v sexy světle a mají konzervativní smlouvy. Budu na tom striktně trvat, jako pan Zapletal," uvedl Moťovský a zároveň dementoval spekulace, že by vlastnil veřejné domy či chtěl prodat práva na Miss ČR konkurenční soutěži krásy Česká Miss Michaely Maláčové.

"Nemyslím si, že sledovanost je snížená z důvodu stále stejných účinkujících, ale protože před deseti lety byla pouze jedna Miss. A co se týče různorodosti programu v příštích ročnících, budu pracovat na tom, aby byl pestřejší," pokračoval Moťovský, který naznačil, že změny budou, pravděpodobně ale ne velké. Jedna se ale chystá jistě - všechny miss budou po celý rok spolupracovat s nadačním fondem Bohemia a soutěž tak bude více propojena s charitou.

Reklama

Související témata:

Související články

Novou Miss České republiky je Zuzana Jandová

Novou Miss České republiky se v sobotu stala Zuzana Jandová. Vyhrála jubilejní XX. finále nejprestižnější české soutěže krásy, které proběhlo v brněnském...

Výběr článků

Načítám