Hlavní obsah

Madonna se dětmi vychloubá, tvrdí Jon Bon Jovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký rocker Jon Bon Jovi celkem ostře vyjádřil svůj nesouhlas s jednáním kolegyně Madonny. Nelíbí se mu, jak zpěvačka zachází se svými dětmi. Prý je příliš vystavuje na odiv médiím.

Článek

Zpěvák skupiny Bon Jovi si vždy dával záležet na tom, aby své potomky před zájem veřejnosti a sdělovacích prostředků co nejvíce ochránil. Právě proto neoceňuje, jak Madonna svým dětem nedopřává soukromí.

"Může si (Madonna) říkat, co chce, ale pořád je vodí na veškeré premiéry, kterých se sama účastní," uvedl Jon Bon Jovi. "Ty děti tam nemají vůbec co dělat. Všichni už přece víme, jak vypadají," doplnil.

"V tomto průmyslu se pohybuji už dvaadvacet let a nikdo neví, jak moje čtyři děti vypadají," podotknul hudebník. "Své soukromí si chráním."

"Když moje děti jezdí do školy, nepotřebují žádné osobní strážce, protože je nikdo nemůže poznat. A takhle v tom chci i nadále pokračovat," uzavřel zpěvák.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám