Hlavní obsah

Madonna řádila v gay klubech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se skandální minulostí, kterou by jí mohla závidět nekorunovaná královna mejdanů Paris Hiltonová, se populární zpěvačka a dvojnásobná matka Madonna (47) nijak netají. Zdá se, že odhalování hříchů mládí jí činí značné potěšení.

Článek

Nejnověji zpěvačka Madonna přiznala, že v dobách puberty ve snaze ochutnat zakázané ovoce soustavně obelhávala otce.

"Tvrdila jsem mu, že po odpolední návštěvě baletní školy přespávám u kamarádky," přiznala internetovému serveru FemaleFirst. Místo toho však nezletilá Madonna Luise Veronica Cicconeová navštěvovala se svým učitelem tance gay kluby a diskotéky v Detroitu.

Bylo to vzrušující i poučné

"Pozorovat všechny ty muže jak spolu tančí, bylo tak vzrušující a také poučné," uvádí. "V dětství se prý cítila tak trochu jako zrůda, které ostatní vrstevníci nerozumí a vylučují ji ze své společnosti. "Tam jsem však pochopila, že je naprosto normální být jiný než ostatní," zdůrazňuje zpěvačka, která si na důsledném odmítání konvencí vybudovala úspěšnou kariéru.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna se dětmi vychloubá, tvrdí Jon Bon Jovi

Americký rocker Jon Bon Jovi celkem ostře vyjádřil svůj nesouhlas s jednáním kolegyně Madonny. Nelíbí se mu, jak zpěvačka zachází se svými dětmi. Prý je příliš...

Výběr článků

Načítám