Hlavní obsah

Madonna je vzdálenou příbuznou Camilly a Dionové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká popová zpěvačka Madonna je u vytržení. Při zkoumání jejího rodokmenu totiž vyšlo najevo, že má společné předky s manželkou britského následníka trůnu Camillou i se svou kanadskou kolegyní Céline Dionovou.

Článek

Sedmačtyřicetiletá Madonna byla objevem tak nadšená, že novinku ihned telefonovala britské královské rodině. Překvapením bez sebe prý byla i vévodkyně z Cornwallu Camilla, která se loni provdala za prince Charlese.

Zpěvačka nyní své nově objevené příbuzné vybízí, aby se spolu s ní a s pomocí Williama Addamse Reitwiesnera pídily po podobě celého jejich rodokmenu.

Reitwiesner zatím zjistil, že Camilla a Madonna jsou společnými potomky jistého Zacharieho Cloutiera, který žil v letech 1617 až 1708. A Camilla a Céline jsou potomky Jeana Guyona, jenž žil v letech 1619 až 1694. "Jean i Zacharie zemřeli v Chateau-Richer, v (kanadské provincii) Quebeku. Díky svému neobvyklému francouzsko-kanadskému původu jsou všichni pokrevně spřízněni. Madonna tím byla naprosto fascinována," prozradil Reitwiesner.

Reklama

Související články

Madonna je po operaci kýly

V britských médiích se objevila informace, že Madonna byla na operaci kýly. Zpěvačka podstoupila tuto operaci minulý týden v Los Angeles poté, co se objevila...

Madonna inhaluje kyslík

Madonna si do každého ze svých domovů koupila kyslíkovou masku. Důvodem však není jen starost o její bezpečnost.

Výběr článků

Načítám