Hlavní obsah

Madonna chce zpátky své panenství

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Opravdu zajímavé přání pronesla na jednom hollywoodském vánočním večírku zpěvačka Madonna. Od Santa Clause údajně nechce nic jiného, jen navrátit své ztracené panenství.

Foto: Jan Kaše

Na místě zasahuje několik hasičských jednotek

Článek

"Sedla si mi na klín a zeptala se, jestli by bylo možné, aby jí Santa přinesl zpět panenství. Dost mě tím zaskočila," vtipkoval před novináři Brady White, který na předvánočním setkání celebrit představoval Santa Clause.

"Se splněním přání pro Madonnu jsem si ani já nevěděl rady, a tak jsem ji požádal, aby si vymyslela něco jiného, materiálnějšího. Chudý Santa totiž nedokáže zázraky," konstatoval White, jemuž se s tajným přáním svěřily již desítky celebrit, včetně René Russoové, Kirstie Alleyové nebo Liz Taylorové.

Některá přání již splnil

Brady White již několik let vyráží za americkými celebritami a ptá se jich na vánoční přání. Objevil se v mnoha vánočních reklamách, například pro značky Cartier nebo Avon, a svojí činností pomáhá také opuštěným dětem a lidem s Alzheimerovou nemocí. Za jedno vystoupení inkasuje pět tisíc dolarů.

Ačkoliv Madonně zřejmě své přání už nikdy nesplní, pro mnohé hvězdy se stal skutečným talismanem, když se jim tajné přání po čase splnilo. Zpěvačka a herečka Cher ho například prosila o Oscara jen dva měsíce předtím, než byla skutečně oceněna jako nejlepší herečka za roli ve filmu Moonstruck.

Magickým se stal také pro Jodie Fosterovou, která Whitea žádala o nějakou "šťavnatou a vydatnou roli". Za několik týdnů dostala nabídku na ztvárnění Clarice Starlingové v Mlčení jehňátek.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna předčítala ze své nové knihy

Hudební hvězda Madonna věnovala čtvrtek školákům a svým fanouškům u příležitosti uvedení na trh své čtvrté knihy The Adventures of Abdi. Šestačtyřicetiletá...

Madonna se bojí vraždy

Madonně prý kdosi od léta hrozí smrtí. Neutuchající výhružky zpěvačka nachází ve schránce na dopisy či v emailové poště. Královna popu se proto začala obávat,...

Výběr článků

Načítám