Hlavní obsah

Madonna chce adoptovat holčičku

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Dvě děti popové královně nestačí a touží po třetím. Příroda však pětačtyřicetileté Madonně nepřeje a otěhotnět se jí nedaří navzdory hormonální léčbě i dalším snahám lékařů. Rozhodla se proto pro adopci. Kluci ovšem mají smůlu, šanci na život v luxusu má pouze holčička.

Foto: PČR Přerov
Článek

Zpěvačka dostane děvčátko prý už na jaře příštího roku. Hned poté, co se s manželem, režisérem Guyem Ritchiem, shodnou na vhodné kandidátce.

Sláva se podepsala na jejím zdraví

"Zřejmě si za všechno můžu sama," svěřila se přátelům kontroverzní zpěvačka. Kvůli snaze zůstat na výsluní slávy byla a je ochotna týrat vlastní tělesnou schránku až nad přípustné meze. Poruchy v menstruačním cyklu na sebe nedaly dlouho čekat. Zároveň s nimi klesala i možnost úspěšného početí.

Lámat věci přes koleno v žádném případě nechce. Pouze se snaží vyhovět manželovu přání mít vlastní dcerku. Legitimního syna Rocka se dočkal. I když vyženěnou Marii Lourdes už pokládá za vlastní, údajně stále žárlí na jejího biologického otce, fitness trenéra Carlose Leona. Adoptované děvčátko by mělo navíc posílit manželský svazek.

Adpocí vykonají dobro

Nejde ale jen o to. Jak Madonna tak Guy se v poslední době stali skalními vyznavači židovského esoterického učení kabala. A z něj mimo jiné vyplývá, že každý, kdo se rozhodne pro adopci, v podstatě učiní jeden z nejzáslužnějších skutků. Oprostí se od vlastní sobeckosti a přízemnosti a dosáhne vyšší duchovní úrovně.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna učí Britney zpěv a umění kabaly

Sotva si vyměnila Britney Spearsová s Madonnou polibek při předávání letošních cen MTV, celý svět začal vřít. Kdo celou show viděl, jistě uzná, že se zase...

Výběr článků

Načítám