Hlavní obsah

Madonna a Ritchie jsou prý před rozchodem

Novinky, Famous.cz
LONDÝN

Manželství Madonny a Guye Ritchieho je těsně před rozpadem. Informuje o tom list NOTW. Zpěvačka a režisér jsou svoji šest let a mají dva syny - šestiletého Rocka a nedávno adoptovaného malawského sirotka Davida. Osmačtyřicetiletá Madonna má ještě desetiletou dceru Lourdes z předchozího vztahu.

Článek

Pár čelí velkému tlaku spojenému s adopcí Davida a mimo jiné smršť kritiky zřejmě způsobila současnou krizi. Ke všemu přispěla také mystická víra kabala, kterou Madonna vyznává, a také zpěvaččina tendence vše - i ve vztahu - kontrolovat.

"Neustále se hádají, jsou permanentně ve stresu a poslední dobou tráví čas každý jinde. Téměř spolu nekomunikují," řekl novinářům zdroj blízký páru. "Stále častěji mají během dne každý svůj program a mají také oddělené ložnice," dodal.

Poslední kapkou údajně bylo Ritchieho rozhodnutí, že nedoprovodí Madonnu znovu do Malawi, kam nedávno vyrazila. "Když jsou s dětmi, tváří se, jako by se nic nestalo. Důkazem všeho jsou jejich projížďky na kolech londýnskými parky. Ovšem za zavřenými dveřmi spolu nekomunikují. Jejich vztah je v koncích."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám