Hlavní obsah

Macaulay Culkin: Zkusil jsem všechny drogy

Novinky, Korzo
HOLLYWOOD

Herec Macaulay Culkin přiznal, že se jen těžko vyrovnával s popularitou, kterou získal účinkováním v sérii komediálních filmů Sám doma. Jako teenager vyzkoušel snad všechny drogy, a to od "obyčejné marihuany až po heroin a extázi". Včas si prý uvědomil, kdy má přestat.

Foto: Milan Haluška

Ilustrační foto

Článek

"Řekl jsem si, že musím všechno alespoň jednou vyzkoušet. Bylo mi jedno, jestli to šlo přímo jehlou do žíly. To si nedělám legraci. Z dnešního pohledu to byla děsná doba. Byl jsem blázen. Vyzkoušel jsem ´éčko´ a myslím si, že je to opravdu úžasná věc. Vždycky mi pomohla k výborné náladě, cítil jsem se s ní šťastný a plný radosti," řekl 23letý Macaulay. 

Marihuanu kouří stále

"Jednou to ale překročí svoji míru a vy potřebujete stále více a více šťastných pilulek, což je cesta do pekel. Už je mi jasné, proč jsou takové věci ilegální," podotkl.

"Měl jsem nějaké vnuknutí a uvědomil jsem si, že se nechci úplně odrovnat, a hlavně, že nechci zničit svoji kariéru a dost možná se časem i zabít," upřesnil herec, který však na kouření marihuany nevidí nic špatného.  

"Ubalit si a zapálit cigárko, to je pro mě potěšení dodnes. Je to jen slabý odvar z toho, co jsem vyzkoušel za několik posledních let," míní Macaulay Culkin.

Reklama

Výběr článků

Načítám