Hlavní obsah

Lucii Váchovou mrzí, že už nedostává psaníčka od ctitelů

PRAHA

Miss ČR 2003 a modelka Lucie Váchová (24) dává svému příteli Davidu Křížkovi lásku najevo každý den. Valentýna k tomu prý nepotřebuje. Přesto ale ráda vzpomíná, jak dostávala jako malá ve škole psaníčka od tajných ctitelů.

Článek

"Já se přiznám, že Valentýna moc neslavím, protože když je člověk zamilovaný, dává lásku najevo každý den. Ale když jsem byla na základní škole, bylo vždycky velmi příjemné dostat do schránky nějakou tu ´Valentýnku´ od všech tajných ctitelů. Teď mě trochu mrzí, že už nic takového neprobíhá," svěřila se budoucí nevěsta, která teď na Valentýna dostává už jen sms od svých nejbližších.

"Lidé, kteří mě mají rádi, mi pošlou na Valentýna smsku, když si tedy vzpomenou, ale nic víc neprobíhá. Navíc letos ani nijak Valentýna slavit nebudeme, protože se zrovna 14. února budeme vracet z hor, takže budeme někde na cestě," řekla Lucie, která ale ve skrytu duše doufá, že se přítel přece jenom s nějakým dárečkem vytasí.

"Myslím, že dostanu maximálně tak nějaké čokoládové srdíčko, ale uvidíme," doufá Lucie. Přestože spousta lidí svatého Valentýna odsuzuje jako komerční svátek a neslaví ho, Lucie mezi ně rozhodně nepatří.

"Určitě nepatřím mezi odpůrce. Mně se ten svátek líbí. Miluji, když jsou obchody vyzdobené srdíčky, a milenci si ještě více dávají najevo, jak se mají rádi. Já mám na Valentýny jen samé hezké vzpomínky. Vždycky nám vyšel tak, že jsme měli volný den a hezky jsme si to užili," vzpomínala misska.

Anketa

Kolik utratíte za dárek k Valentýnu?
do 50 korun
3,7 %
do 100 korun
6,2 %
do 200 korun
6,2 %
do 500 korun
7,6 %
do 1000 korun
2 %
více než 1000 korun
2,2 %
nekupuji nic
72,1 %
Celkem hlasovalo 7665 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám