Hlavní obsah

Lucii Váchové se v Číně nestýská

– SANJA

Letošní královna krásy Lucie Váchová (18) se bude v čínské Sanje spolu se stovkou dalších kandidátek ucházet o titul Miss World. I kdyby ho nakonec nevybojovala, jeden úspěch už má za sebou. V úterý se totiž umístila jako druhá v soutěži Miss Sport.

Foto: archiv zámku
Článek

Váchová zprvu vůbec nevěřila, že by se mohla umístit mezi třemi nejlepšími dívkami ve sportu. Nakonec sice s přehledem obhájila druhou příčku, ale zároveň se tak připravila o přímý postup do semifinále, tzv. Top 20, na který má nárok jen vítězka doprovodné soutěže. Tou se stala Kanaďanka Nazanin Afshin Jamová.

Trojice nejúspěšnějších dívek v soutěži Miss Sport. Zleva: Miss ČR Lucie Váchová, Miss Kanady Nazanin Afshin Jamová a Miss Rumunska Patricia Filomena Chiforová

Se Slovenkou se nekamarádí

Kamarádská Váchová však kanadské kolegyni nezávidí a na soutěži se projevuje velice přátelsky. Dokonce se v Číně spřátelila: "Navázala jsem tu mnohá přátelství a už s několika holkami jsme si slíbily, že se přijedeme navštívit," prozradila Lucie.

Na pokoji bydlí česká miss s Dianou ze Severního Irska, které zpočátku vůbec nerozuměla. Nyní se situace zlepšila a obě dívky si spolu rády povídají. S kolegyní ze Slovenska se ale prý vůbec nevidí: "V tom mumraji sta holek je to celkem nemožné," posteskla si naše misska.

Lucii čas utíká jako voda

Přestože Váchová nikdy nebyla tak daleko od domova, moc se jí nestýská. Jiné dívky jsou prý na tom dalece hůře:  "Některé holky tu i brečí, že chtějí domů. Je to fakt náročné a některým holkám se stýská... trochu i mně. Ale zase bude na co vzpomínat!"

Lucie pobývá v Číně již tři týdny a celkem tam stráví celý měsíc. Rozhodně ale nemá moc příležitostí se nudit a trochu si posteskla, že se její čas brzy naplní: "Čas hrozně rychle utíká. Za chvíli budu doma. Bude mi smutno po kamarádkách, které jsem si tu našla."

Vyhrají všechny

Klání o titul Miss World vyvrchlí v sobotu 6. prosince a bude ho vysílat televize Nova. Česká krasavice nad svým případným vítězstvím raději nespekuluje. Neúspěchu ale litovat nebude: "Bude mi smutno po okamžicích, které jsem tu zažila. Ale jsem si jistá, že při vzpomínce na Čínu se mě srdce vždy zahřeje, ať už sobotní finále dopadne jakkoli, protože vítězkami budeme všechny," uzavřela Váchová.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss se vrátí do Karlových Varů

Právě vypuklo další pátráni po nové české miss. Miloš Zapletal v pondělí oficiálně odstartoval 16. ročník prestižní soutěže Miss 2004, jejíž finále se bude...

Váchová odlétá do Číny na Miss World

Letošní královna krásy Lucie Váchová (18) v pátek odlétá do Číny, kde bude reprezentovat Českou republiku na Miss World. Finálový večer soutěže se uskuteční 6....

OBRAZEM: Lucie Váchová v Číně boduje

Česká královna krásy Lucie Váchová (18) se v úterý umístila na druhém místě v soutěži Miss Sport. Klání se konalo v čínském městě Sanja v rámci volby Miss...

Výběr článků

Načítám