Hlavní obsah

Lucie Vondráčková uvedla na dětské party filmový muzikál

Novinky, jky
PRAHA

S velkým ohlasem dětí se setkala předpremiéra světového filmového hitu High School Musical 2 režiséra Kennyho Ortegy, kterou uspořádala v jednom z pražských kin na Andělu dětská kabelová televize Jetix. S nevšední choreografií roztleskala děti skupina All Stars Cheerleaders a zejména zpěvačka Lucie Vondráčková.

Článek

Příběh plný hudby, tance a lásky uvedla herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková. Při svém vystoupení dostávala dětské publikum doslova do varu.

"Fandím tanečním filmům. A tenhle je velmi inspirativní. Divákovi se najednou před očima otevře taneční svět a on sám má chuť trénovat a učit se," uvedla Vondráčková, která si sama v muzikálech ráda zahraje.

Odhaduje se, že High School Musical už vidělo ve světě více než 160 miliónů lidí. Je to romantický příběh dvou studentů Troye a Gabrielly. Děj je doprovázen podmanivými písněmi, zejména duety. Ty se okamžitě staly velkými hity a jejich obliba v zahraničí doslova hraničí s mánií.

Režisér Kenny Ortega, který natočil mimo jiné slavný film Hříšný tanec a seriály Ally McBealová a Nemocnice Chicago Hope, vybral do hlavních rolí do té doby neznámé Zaca Efrona a Vanessu Anne Hudgens, z nichž učinil hvězdy. Film bude mít na Jetixu premiéru 6. října.

Reklama

Výběr článků

Načítám