Hlavní obsah

Lucie Váchová: Mám strach, abych svou svatbu neprořvala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Svatba modelky a Miss ČR 2003 Lucie Váchové (24) se nezadržitelně blíží. Už za necelé dva měsíce (7. srpna) si modelka řekne "ano" s jachtařem Davidem Křížkem. Na svůj velký den se velmi těší, jen má strach, že ho celý probrečí.

Článek

"Já jsem hodně citlivý typ, takže mám strach, abych tu svatbu neprořvala. Budu si předtím muset dát tak jednoho nebo dva panáčky na kuráž," svěřila se Váchová, která svou svatbu bere velmi zodpovědně.

"Pro mě je to velmi důležitý krok v životě. A to i přesto, že už s rodiči na sto procent nebydlím. Pořád to vidím jako takový akt, kdy člověk jednou provždy od rodičů odchází a bude patřit někomu jinému," tvrdí.

Jako ústřední okamžik celé svatby vidí Lucka moment, kdy ji její otec povede k oltáři. To se prý určitě rozbrečí.

"Až mě taťka povede k oltáři a bude dávat Davidovi požehnání, to se určitě neudržím. Už teď mi stačí vidět něco, co se týká svatby, a bulím. Například minulý týden o víkendu jsem viděla, jak jede kolona svatebních vozů. A co myslíte? Rozbrečela jsem se," tvrdí se smíchem kráska.

Příprava brekem

V sobotu 6. června se navíc vdávala také Lucčina sestřenice. Modelka si tak vyzkoušela svatbu nanečisto.

"Je dobré, že to máme takhle dva měsíce po sobě. Všechny přípravy jsme mohly konzultovat spolu. Ulehčilo mi to spoustu práce a navíc jsem si vyzkoušela svoji vlastní svatbu nanečisto. Samozřejmě se to neobešlo bez breku. Jsme prostě obě citlivé," prozradila modelka.

Reklama

Výběr článků

Načítám