Hlavní obsah

Lucie Borhyová se chce už na jaře vrátit na televizní obrazovku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátorka Lucie Borhyová prožívá jedno z nejkrásnějších období života. Šťastná maminka se o uplynulém víkendu poprvé po narození dítěte ukázala jak na televizní obrazovce, tak i ve společnosti.

Článek

Po boku svého přítele Nika Papadakise v neděli zavítala na slavnostní předávání prestižních televizních cen ANNO 2008. A neodešla s prázdnou. Byť v souboji o nejpopulárnější ženu skončila na třetím místě, za Hanou Maciuchovou a vítězkou Zlatou Adamovskou.

Loňské prvenství Lucie sice neobhájila, ale prý jí to vůbec nevadí. "Jsem šťastná, že mám syna, to je pro mě to nejdůležitější v životě. Po porodu, který byl dost těžký, jsem si říkala už nikdy, ale za dva dny jsem si to rozmyslela. Teď chci mít kopu dětí," řekla se smíchem Lucie.

:.Lucie Borhyová s přítelem Nikem na udílení cen ANNO 2008foto: Korzo

Zároveň si pochvaluje, jaké je malý Lucas skvělé miminko. "Téměř nepláče, jen když má hlad, dá o sobě vědět. Kojím každé dvě hodiny a pokud to půjde, chci kojit co nejdéle, protože je to pro dítě to nejlepší, co může být. Lucas roste jako z vody a bude z něj asi pěkný cvalík," myslí si populární moderátorka.

Na obrazovky se chce vrátit v dubnu

Na otázku, zda se chystá za otce dítěte provdat, odpovídá ale Lucie Borhyová velmi tajuplně. "Něco s Nikem chystáme, ale rozhodně to neprozradím. Je to naše tajemství, jednou se samozřejmě chci vdát, ale kdy to si zatím nechám pro sebe," uvádí.

Tajemstvím však není, že se Lucie Borhyová chystá v dubnu vrátit na televizní obrazovku. "Vzhledem k tomu, že moderátoři nepracují každý den od rána do večera, tak si myslím, že se mi podaří mateřství s prací skloubit," doufá Lucie. Žádnou chůvu pro svého syna zatím nehledá: "Když nebudu doma, postarají se o něj moje rodiče, babička se už nemůže dočkat."

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám