Hlavní obsah

Lucie Bílá žila kvůli svatbě tři měsíce jako Alena Nováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konspirační akci jak vystřiženou ze špionážního filmu prožila populární zpěvačka Lucie Bílá (40). V naprostém utajení a pod cizím jménem připravovala v Itálii svou tajnou svatbu s Václavem Bártou (25). Nešlo ovšem o romantický výstřelek. Důvodem pro superpřísná bezpečností opatření byl prostý - prožít v naprostém klidu a soukromí svůj sňatek.

Článek

To se také stoprocentně podařilo a Lucie Bílá říká, že si s manželem proto svůj šťastný den mohli dokonale vychutnat.

"Naše svatba byla malinká a jenom naše. Ohromně jsem si to užila právě proto, že jsme měli naprostý klid. Tři měsíce jsem byla Alena Nováková. Ve všech dokladech a objednávkách na letadlo i na hotel v Miláně. Tato lest napadla našeho právníka.

Nebylo jednoduché všechno utajit, ale nakonec se nám to podařilo. Proto jsme si všechno v soukromí vychutnali. Měli jsme vymyšleno i to, jak utajit restauraci, v které se konala svatební hostina. Skupince novinářů, která přece jen čekala před konzulátem, zablokovalo cestu poslední z pěti aut, které vyjelo z budovy konzulátu. Proto zůstala tajemstvím i restaurace," prozradila Lucie Bílá.

Svatba se mohla konat i na Aljašce

Když vyšlo najevo, že se svatba konala v Miláně, objevily se nejrůznější spekulace, proč se svatba Lucie Bílé konala právě tam. Pravý důvod je jednoduchý. "Miláno jsme si vybrali především kvůli tom,u, že jsme hledali zázemí, kde by svatba mohla proběhnout. A v Miláně je český konzulát. Kdyby se nám to bylo nepodařilo zrovna v Miláně, tak odjedeme třeba na Aljašku," usmála se zpěvačka.

Kdyby nám někdo ublížil, Vašek ho zadupe do země!

Před mnoha lety se zpěvačka domnívala, že s příchodem jistého věku téměř končí život. Dnes však nad těmito úvahami pouze kroutí hlavou.

"Kdysi před lety jsem si myslela, že až jednou bude rok 2000, tak nejspíš umřu na stáří. A teď je rok 2006 a byla jsem za nevěstu. Co k tomu dodat ? Je mi moc hezky a cítím se krásně. A manžel je naprosto čistý a rovný chlap, to je pro mne nejdůležitější. Můžu mu stoprocentně věřit. Zároveň je i ochráncem rodiny a to my holky z vesnice potřebujeme. Kdyby nám někdo ublížil, tak ho zadupe do země," prohlásila Lucie Bílá s hrdostí v hlase.

"Jsme rodina a s manželem si báječně rozumí i můj syn. Do pamětní knihy na konzulátě napsal: děkuji že jste oddali mámu a mého kámoše. V tom je myslím řečeno všechno. Když Filípek s manželem usnou, tak jdu okamžitě vařit, aby měli něco dobrého k snědku. Je mi s nimi strašně dobře. Vím, že jsem samostatná ženská. Uživím se, postavila jsem dům, mám syna. Bez lásky ale být nemohu. S Vaškem jsme spolu tři roky a jsme šťastní. A doufám, že to bude napořád," dodala zpěvačka.

Na adopci dítěte je času dost

Lucie Bílá se těší na další přírůstek do rodiny. Říká, že s manželem by s radostí přivítali klidně i dvojčata.

"Miminko s manželem plánujeme a snažíme se o něj už druhý rok. Nebylo to jednoduché kvůli jistým zdravotním problémům. Ty už ale jsou pryč. Proto věříme, že se nám to podaří a Bůh nám požehná. Uděláme pro to všechno a možná se rozhodnu otěhotnět i umělou cestou. Až kdyby se nám nepodařilo mít vlastní děti, tak bychom se za několik let rozhodli pro adopci. To má ale skutečně čas a není to tak, jak napsaly některé sdělovací prostředky. Ještě jednou zdůrazňuji: s eventuální adopcí miminka počítáme až za mnoho let. Nyní tedy v tuto chvíli o čem mluvit," vysvětlila zpěvačka.

"Je nám jedno, zda-li budeme mít holčičku nebo kluka. Brali bychom oboje a ani dvojčata by nám nevadila. Protože pro nás jsou děti radost," dodala Lucie Bílá s úsměvem.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucie Bílá oslavila narozeniny velkolepě

Štěstím a láskou naplněná oslavenkyně Lucie Bílá stanula poprvé před svým publikem jako čerstvá novomanželka Václava Noida Bárty. V zelených šatech vystoupila...

Výběr článků

Načítám