Hlavní obsah

Loupež jako z akčního filmu. Zloději vjeli do nákupního domu na motorkách

Novinky, vps
Londýn

Akčními filmy se zřejmě inspirovali zloději, kteří v úterý vyloupili klenotnictví v londýnském obchodním domě Brent Cross. Do nákupního centra vjeli na motorkách, vtrhli do obchodu, kde se zaměřili především na luxusní hodinky, a do dvou minut byli pryč.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloději přijeli vyloupit zlatnictví v nákupním centru na motorkách

 
Článek

Šest zlodějů v černém oblečení a s helmami na hlavách vjelo do nákupního centra 15 minut po jeho otevření. Motorky zaparkovali před klenotnictvím. Zatímco řidiči čekali venku a zajišťovali, aby loupež nikdo nenarušil, zbylí tři lupiči rozbíjeli v klenotnictví výlohy a strkali do tašek šperky a hodinky.

Po 90 sekundách měli hotovo, nasedli na motorky a nerušeně odjeli pryč. Rychlost loupeže zaskočila přítomnou ochranku, která nebyla schopna jakékoliv akce. Motorky byly poté nalezeny opuštěné poblíž obchodního centra.

„Najednou jsme viděli šest mužů, na každé motorce dva, jak zastavují u klenotnictví. Hodně obchodů spustilo ochranné mříže, byli jsme tak na chvilku uvěznění. Srdce mi bilo jako o život,“ řekla BBC svědkyně loupeže Claire Smalleyová.

Reklama

Výběr článků

Načítám