Hlavní obsah

Lopezová s Affleckem odložili svatbu kvůli dotěrným médiím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jennifer Lopezová a Ben Affleck odložili svoji nedělní svatbu ze strachu, že jim ji všudypřítomná média zkazí. Jejich nátlak už je dokonce dohnal i k nápadu najmout tři falešné nevěsty, které by měly novináře mást na různých místech.

Foto: Magistrát města Plzně

Od září minulého roku se Plzeň rozhodla pro příští tři roky používat nové logo. Z něho vychází vizuální styl tiskovin.

Článek

"Kvůli přehnanému zájmu médií o naši svatbu jsme se rozhodli datum odložit. Když jsme zjistili, že zcela vážně uvažujeme o tom, že si pronajmeme tři různé falešné nevěsty na tři různá místa, aby média zmátly, uvědomili jsme si, že tu něco není v pořádku," napsala zpěvačka ve svém prohlášení pro tisk, které zveřejnil její newyorský mluvčí Dan Klores.

"Začalo nám připadat, že by se duch toho, co mělo být nejkrásnějším dnem v našem životě, mohl vytratit. Připadalo nám, že to, co mělo být radostným a posvátným dnem pro nás, naše rodiny i kamarády, by mohlo být pokaženo," uvádí Jennifer Lopezová ve svém komuniké.

Prohlášení je možná jen další falešnou stopou

Svatba se podle časopisu US Weekly měla konat v soukromé luxusní rezidenci Sotto Il Monte v Santa Barbaře. Hosté, mezi kterými figurují jména jako Matt Damon, Bruce Willis, Matthew Perry či Alec Baldwin, se měli na obřad trousit z okolních hotelů.

Podle různých uznávaných novinářů, kteří se zabývají celebritami, by však i zmíněné tiskové prohlášení Jennifer Lopezové mohlo být jen jedním z dalších pokusů, jak média zmást a svést na špatnou stopu. "Je to pravděpodobné. Myslím, že je alespoň padesátiprocentní šance, že se ta svatba bude konat tento víkend. Pravděpodobně ale někde úplně jinde," prohlásila Bonnie Fullerová, která dohlíží na 14 amerických společenských časopisů.

Reklama

Výběr článků

Načítám