Hlavní obsah

Lopezová plánuje Affleckovi mateřskou dovolenou

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Hollywoodští krasavci nemají se svým partnerkami zřejmě lehký život. Zatímco Jennifer Anistonová diktuje svému manželovi Bradu Pittovi jaké role může či nemůže přijmout, naposledy mu zakázala hrát gaye, její jmenovkyně Jennifer Lopezová svému snoubenci Benu Affleckovi také příliš volnosti nenechává. Chce mu vytlouct z hlavy návštěvy striptýzových klubů a pověsit na krk dva potomky.

Foto: David Velčovský

Režisér Lumír Olšovský těsně před premiérou operety Čardášová princezna.

Článek

"Jennifer si myslí, že děti budou pro Bena v životě příjemnou změnou a že mu určitě prospějí. Věří, že snad díky nim dospěje on sám a vzdá se poflakování po striptýzových klubech, kde dovádí jako teenager. Svatba přijde na řadu samozřejmě jako první, ale Jen dala Benovi jasně najevo, že dítě chce hned během prvního roku manželství," uvedl zdroj blízký hvězdnému páru.

Jak tvrdí herečka a zpěvačka v jedné osobě, Affleck se jejímu plánování nijak nebrání a svorně prohlašuje, že se na dítě také těší. "Hovoříme o tom skoro pořád. Je jasné, že chci mít také děti. Jennifer je úžasná žena a já jsem do ní bezhlavě zamilovaný. Jsem si jistý, že bude skvělou matkou se vším všudy," řekl Ben, pro nějž Jennifer již plánuje mateřskou dovolenou.

"Ben souhlasil s tím, že se na čas vzdá herectví a bude naše děti vychovávat. Moc se na to těší," upřesnila třiatřicetiletá Lopezová. Ben Affleck se teď dost možná děsí, že jejich romantické zásnuby skončí po svatbě jen nekonečným vyměňováním plínek.

Svatba bude podle nejnovějších informací 14. září.

Reklama

Výběr článků

Načítám