Hlavní obsah

Lopezová odmítla vystoupit za 500 tisíc dolarů

– TBILISI

Americká hvězda Jennifer Lopezová krutě zklamala Gruzii. Ani nabídnutý honorář půl milionu dolarů ji totiž nepřesvědčil k vystoupení na podporu gruzínského vína, jehož dovoz před časem zakázalo Rusko. Některé výrobce lahodného nápoje z hroznů ale zpěvaččino odmítnutí nakonec potěšilo. Příliš pozdě totiž zjistili, že horentní honorář nabízený gruzínskou prezidentskou kanceláří by museli zaplatit z vlastních kapes.

Článek

Alkoholické nápoje na jaře vystřídaly ropu a zemní plyn v čele pomyslného žebříčku nejoblíbenějších témat sporů mezi gruzínskými a ruskými politiky. Na ruský zákaz dovozu oblíbených gruzínských vín, která jsou prý ale najednou zdravotně závadná, reagoval v Tbilisi ministr obrany Irakli Okruašvili prohlášením, že je potřeba zakázat v Gruzii podle něj nechutné ruské pivo.

Součástí gruzínské kampaně na podporu vlastních vinařů mělo být i vystoupení hollywoodské divy Lopezové, která měla zazpívat 26. května na oslavách nezávislosti Gruzie. Na místní poměry astronomický honorář ale zpěvačce přišel malý. Manažeři Lopezové nedokázali přesvědčit gruzínské organizátory ani o nutnosti postavit v zákulisí pódia speciální luxusní koupelnu.

Herečka a zpěvačka také podle gruzínských médií trvala na tom, že v pětihvězdičkovém hotelu v Tbilisi bude po dobu své návštěvy bydlet jen ona sama s týmem asi 40 lidí a že její ochranka bude mít větší pravomoci než gruzínská policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám