Hlavní obsah

Lopezová dostala od Afflecka k narozeninám Rolls Royce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Oslavu třiatřicátých narozenin své snoubenky Jennifer Lopezové pojal Ben Affleck ve velkém stylu. Zahrnul ji extravagantními dárky a jako překvapení jí zorganizoval velkolepý večírek, na který se slétli hereččini přátelé a příbuzní ze všech koutů Spojených států.

Foto: Patrik Sponar a Roman Jinšík

Mladý řidič, který havaroval u Výstaviště, ve čtvrtek zemřel

Článek

Den před narozeninami byl Lopezové doručen první dárek od snoubence Afflecka -automobil Rolls Royce Phantom v hodnotě cca 10,75 miliónů korun. To byl však jen začátek.

Ben Affleck na Jennifeřiných "Kristových letech" nijak nešetřil. Pořídil jí ještě prsten s topazem v hodnotě přibližně 13 miliónů korun. Hereččinu ruku přitom už zdobí zásnubní prsten s růžovým diamantem za cca 30 miliónů korun, který dostala před pár měsíci.

První půli narozeninového dne strávili snoubenci obědem v kalifornském Malibu a následnou romantickou procházkou po pobřeží. Večer se konala zmíněná party, o které neměla Jennifer dopředu tušení. Když se slavný pár vrátil domů z pláže, ve slavnostně vyzdobeném domě už na oslavenkyni čekaly zástupy gratulantů.

Affleck zmátl tisk, datum svatby nebylo pravé

Narozeniny úspěšné zpěvačky a herečky Jennifer Lopezové však nejsou tento týden jediným tématem, o které se zajímají média na celém světě. Dalším a asi důležitějším je datum plánovaného sňatku. Ben Affleck totiž na začátku týdne v rozhovoru pro švýcarský časopis uvedl, že se s Jennifer vezmou 5. října na havajském ostrově Kauai. Později se ovšem ukázalo, že se herec pouze snažil tisk svést na špatnou stopu, aby při vlastní události měli s J.Lo klid.

Důvod vypuštění této dezinformace vysvětlil třicetiletý Affleck německému časopisu Bunte: "Dokážete si představit, jaké to je, když každý váš pohyb sleduje, nahrává a sdílí zbytek světa?" Lopezová s Affleckem tedy nakonec přeci jenom nejsou neobyčejným párem, který by se chtěl o vzácný životní okamžik podělit s tiskem a tudíž zbytkem světa. "Chceme si místo i datum naší svatby nechat pro sebe tak dlouho, jak jen to půjde," sdělila Lopezová.

Láska kvete stále více

O datu a místě svatby prý lhali, ale jinak je všechno pravda. Zejména stále zdůrazňované vzájemné city. "Nikdy jsem neměl stání a pořád hledal nové podněty. Teď vím, kam patřím," prohlásil zamilovaný Affleck a dodal: "Jennifer je skvělý příklad Hispánky. Je neuvěřitelně krásná, nezávislá, sebejistá, ale zároveň vřelá a plná lásky pro svoji rodinu."

Lopezová si svého snoubence nepovažuje o nic méně: "Ben je neuvěřitelně kreativní, zábavný, sexy a chytrý. Klidně by z něj mohl být prezident, kdyby o to stál."

Reklama

Související články

Affleck a Lopezová koupili dům na ostrově

On je původem Kaliforňan, který vyrostl v Massachusetts, ona strávila dětství v newyorkském Bronxu. Pro svůj první společný dům si ovšem slavný hollywoodský...

Lopezová upřímně o svých láskách

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová přiznala, že cesta k jejímu současnému štěstí se snoubencem Benem Affleckem byla trnitá. Předtím, než se dvojice stala...

Jennifer Lopezová: Jsem velice věrná osoba

Herečka, zpěvačka a sexuální symbol Jennifer Lopezová se sice se svým současným snoubencem Benem Affleckem seznámila ještě v době, kdy byla vdaná...

Výběr článků

Načítám