Hlavní obsah

Loni vyhrál v loterii 190 miliónů, teď přidal dalších 60

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šance vyhrát jackpot v loterii je velmi nízká, dosáhnout na něj dvakrát za život se pak rovná téměř zázraku. Přesto se to občas podaří, jak dokázal jeden Američan z města Orlando. Ve hře Florida Lotto loni vyhrál 10 miliónů dolarů (asi 190 miliónů korun) a nedávno trefil i jackpot ve výši tří miliónů dolarů, napsal list The Daily Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pro Jamese Bozemana bylo loňské vítězství obrovským úspěchem a na stáří se bezpečně zajistil. Přesto se sázením nepřestal a neustále chodil do téhož obchodu a podával tikety v naději, že znova uspěje.

Sedmašedesátiletý důchodce jen změnil kombinaci čísel, a jak se ukázalo, zvolil opět ta správná. Ve středu totiž agentura AP informovala, že při losování z 31. srpna padla jeho čísla.

Tentokrát vyhrál tři milióny dolarů (asi 57 miliónů korun) a kdo by čekal, že si vzhledem ke svému věku vybere peníze najednou, mýlil by se. Bozeman zřejmě spoléhá na dlouhověkost a rozhodl se nechat si výhru vyplácet ve splátkách po dobu příštích 30 let. Získá tak celou částku, zatímco v případě jednorázového vyplacení by dostal méně.

Asi není překvapením, že dvojnásobný výherce se sázením nepřestane. Až vybere nová čísla, začne opět chodit do své oblíbené večerky a bude dál pokoušet štěstí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám