Hlavní obsah

Lohanová bojuje proti alkoholismu zahradničením

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zahradničení si vzala na pomoc v boji proti démonovi drog a alkoholu Lindsay Lohanová. Americká herečka se s ním potýká v odvykacím centru Cirque Lodge v Utahu. Jednadvacetiletá Lindsay Lohanová byla velice pyšná, když mohla své zahradnické umění nedávno předvést svému otci Michaelovi, který ji přišel navštívit. Kromě zahrady prý herečka pečuje také o tamní koně.

Článek

"Lindsay se vzrušeně smála, když mi vyprávěla, jak teď tráví dny. Celé hodiny skládá písničky o tom, co prodělala," řekl podle agentury WENN hereččin táta.

"A pomáhá také starat se o koně. Každý den přiloží ruku k dílu a kydá hnůj, krmí je a projíždí je. Pustila se i do zahradničení a hrdě mi předvedla růže, o které pomáhá pečovat," dodal otec.

Herečka, která se objevila ve filmech Past na rodiče či Můj auťák Brouk, se podrobuje odvykací kúře poté, co ji v červenci zatkla policie za řízení v opilosti a objevila u ní také kokain.

Reklama

Související články

Lindsay Lohanovou nafotili, jak šňupe kokain

Život Lindsay Lohanové je opět v troskách. Nyní ji svět může spatřit zcela mimo vlastní kontrolu, jak do nosu nasává kokain, a pak v omámení ukazuje kamarádům...

Výběr článků

Načítám