Hlavní obsah

Liz Taylorová přemýšlí o deváté svatbě

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ani pětasedmdesátka na krku nemůže odradit filmovou legendu Elizabeth Taylorovou od vtipkování, ale i vážném uvažování o dalším manželství, v pořadí již devátém. V poslední době ji obletuje byznysmen Jason Winters, který ji na invalidním vozíku tlačil i na akci proti AIDS v kalifornské Santa Monice.

Článek

"Zatím opravdu neeeeeeeee. Ještě je čas!" odpověděla filmová Kleopatra s úsměvem na dotaz novinářů, zda chystá již podeváté svatbu. Její přátelé ale mluví trošku jinak. Podle nich Liz slovo sňatek skloňuje ve všech pádech stále častěji.

Herečka se poprvé vdávala v květnu 1950, kdy si brala Conrada Hiltona Jr., dědice hotelového impéria Hilton. Manželství jim ale vydrželo sotva rok. Do roka od prvního rozvodu stála u oltáře s Michaelem Wildingem. S hercem stihla mít za pět let zákonitého svazku dvě děti. Jednoho potomka má i s Michaelem Toddem. Novátora v oblasti kamer si vzala jen dva dny poté, co ji soud rozvedl s Wildingem. Žila s ním až do jeho smrti v březnu 1958, kdy se zřítil s letadlem.

Pět let žila s Eddiem Fischerem a v roce 1964 přišla první svatba s jejím osudovým mužem Richardem Burtonem. Poznali se na Kleopatře, první manželství jim vydrželo deset let, mají spolu jednoho potomka a už rok po rozvodu jim bylo jasné, že jsou si souzeni navždy, a tak svůj svatební slib v říjnu 1975 obnovili. Ovšem ani ne na rok.

Šest let jí to vydrželo s bývalým ministrem amerického námořnictva Johnem Warnerem a od října 1991 do října 1996 to zkusila s dělníkem Larrym Fortenskym, nutno dodat, že o dvacet let mladším. Nyní kolem ní brousí byznysmen Jason Winters.

Reklama

Výběr článků

Načítám