Hlavní obsah

Liz Hurleyovou zaplavila po čtyřicítce energie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Liz Hurleyová, která v červnu oslavila čtyřicáté narozeniny, odmítá, že by jí stárnutím ubývala energie a vitalita. Naopak zdůraznila, že ji zahltila nová vlna síly a má chuť dělat bláznivé věci.

Článek

"Cítím se naprosto jiná," uvedla na přehlídce, která se konala u příležitosti uvedení její nové módní kolekce na trh. "Vytvořila jsem společnost s plážovými doplňky, zatímco moje rodina si myslela, že už trochu zpomalím svůj životní rytmus. Zvláště teď, když už mám úspěch zajištěn, mám dům a dítě," doplnila herečka.

"Najednou jsem pocítila vlnu šílenství, která vymetla všechny ostatní myšlenky. Ne že bych sedla do sporťáku a vydala se bosá na cestu po Evropě, jinak se ale skutečně cítím schopná čehokoli," popsala svůj svav Liz.

Hurleyová má ale i osobní plány. Hodlá svému synovi Damianovi pořídit sourozence. Její přítel, bohatý podnikatel Arun Nayar by si přál holčičku. Liz se nyní také cítí na mateřství lépe připravena než před několika lety. "Navzdory mé chuti dělat cokoli a bláznit jsem daleko trpělivější a méně náročnější," uzavřela Hurleyová.

Reklama

Související články

Hurleyová kvůli módě nemá čas na farmu

Herečce a modelce Elizabeth Hurleyové nynější začátek kampaně spojené s prezentací její nové kolekce plavek a plážového oblečení trochu komplikuje život....

Elizabeth Hurleyová chce svatbu na slonech

Herečka a modelka Elizabeth Hurleyová si už vytvořila představu o své nadcházející svatbě. Rozhodla se, že se podřídí tradicím svého nastávajícího, jímž...

Výběr článků

Načítám